Mossel 15

Verkocht

Mossel 15

1775 JA

Middenmeer

Bouwjaar

2000

Perceel

236 m²

Woning

178 m²

Slaapkamers

De aantrekkelijkheid van het woongenot begint altijd bij de locatie, dat zit bij dit huis met garage, heel plezierig gelegen aan de buitenrand van het dorp dus wel goed! Opvallend royaal is het met zijn ca. 178m² aan gebruiksoppervlak (incl. inpandige garage) ook, derhalve wat er achter de gevel schuilgaat, kun je vanaf de voorkant niet zomaar inschatten, het is echt heel riant! De indeling is uitstekend en dat begint al bij de hal/entree waarvandaan toegang is tot de enorme living met open keuken, tot de inpandige garage en waar de trapgang naar de verdiepingen is. Er zijn vier mooie slaapkamers, waarvan één op zolder gesitueerd is en waar op die laag ook nog een ruimte is die mogelijk getransformeerd kan worden tot een (5e) slaapkamer. Bovendien zijn er twee separate toiletten, twee badkamers en niet in de laatste plaats de uitstekend op de zon gesitueerde achtertuin waarin een houten berging staat alsook daarvandaan toegang is tot een achterom.

Het object is gelegen in een leuke, jonge en rustige buurt aan de buitenrand van het gemoedelijke Middenmeer, dat op zijn beurt weer centraal en gunstig gelegen is ten opzichte van Wieringerwerf, Hoorn, Schagen en zelfs Den Helder. Binnen 30 autominuten bent u namelijk op al deze locaties. Verschillende basisvoorzieningen zijn er voorhanden, zoals basisscholen, verschillende winkels, een supermarkt, (afhaal)restaurants, (sport)verenigingen en openbaar vervoer. Door de centrale ligging aan de A7 bent u ook nog eens vlot op de Afsluitdijk en richting Amsterdam, zodoende zijn bijvoorbeeld Sneek en Amsterdam gemiddeld binnen ca. 45 autominuten bereikbaar.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling en vooral hoe royaal alles is!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2000
Perceelgrootte
236 m²
Woonoppervlakte
178 m²
Inhoud
561 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2013
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie