Nachtegaalstraat 24

Verkocht

Nachtegaalstraat 24

1781 ZH

Den Helder

Bouwjaar

1952

Perceel

122 m²

Woning

84 m²

Slaapkamers

3

Dit frisse, vrolijke en fijne huis met riante achtertuin en gezellige overkapping is gewoonweg superleuk! Het staat in een ruime straat in de Vogelbuurt, goed gesitueerd in het levendige Den Helder!

Andere opvallende kenmerken van het huis zijn o.a. het verzorgde in- en exterieur, de lekker daglichtvolle woonkamer, de prettige keuken, de drie goede slaapkamers op de verdieping, waarvan twee ruime en een knusse en niet onbelangrijk de nette, hippe, trendy badkamer met onder andere toilet die eveneens op de etage is gesitueerd. Details uit de jaren vijftig zijn ook bewaard gebleven, onder andere de authentieke paneeldeuren en de verschillende inbouwkasten.

Ook is er een vlizotrap naar de vliering, welke tezamen met de verschillende inbouwkasten en de knappe schuur achter het huis voorzien in plenty bergruimte!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in fijne straten zoals deze, niet ver van het centrum en stadsdeel de Schooten behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand en zee zijn natuurlijk nooit ver weg in Den Helder! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling en hoe goed bijvoorbeeld de badkamer is ingericht!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1952
Perceelgrootte
122 m²
Woonoppervlakte
84 m²
Inhoud
Schuur/berging
6 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie