Nijverheidsweg 7 & 7a

Nijverheidsweg 7 & 7a

1775 BB

Middenmeer

Bieden vanaf

€ 1.095.000

Bouwjaar

2006

Perceel

1668 m²

Woning

674 m²

Slaapkamers

Deze eersteklas villa uit 2006 is uitzonderlijk royaal (2.253m³) en biedt een scala aan luxe, waaronder een riant inpandig zwembad met tegenstroom, poolbar, jacuzzi, combinatie Finse/infrarood sauna (custom-made), whirlpool koud bad, bioscoopruimte, ruim plek voor een gym en een compleet gastenverblijf.

Uiteraard hoort bij zo’n geweldige villa een fantastische living, deze sluit onopvallend aan op de luxe Poggenpohl keuken voorzien van kwaliteitsapparatuur van onder andere Gaggenau. Bij benadering ligt tussen de keuken en de woonkamer de ontvangsthal met trappenhuis, hiervandaan kunt u naar de verdiepingen waarop maar liefst acht kamers en een enorme ruimte ter hoogte van het riante balkon te vinden zijn, de ruimte naast het balkon was voorheen de inpandige gym. Er zijn over het geheel vier badkamers te vinden, vier separate toiletten alsook er verschillende toiletten in de badkamers te vinden zijn. Onder meer Inbouwkasten, een walk-in closet die aansluit op de hoofdslaapkamer en niet in de laatste plaats de inpandige garage zorgen voor de benodigde opslagruimte.

Naast deze duurzame villa staat ook nog eens een riante loods die heel goed past bij dit object dat een bedrijfswoning is, derhalve een unieke kans voor verscheidene ondernemers die wonen en werken willen combineren op een opvallend rustige locatie die direct grenst aan de woonkern van Middenmeer!

Het object is gelegen op een deel van het industrieterrein dat aansluit op een leuke, jonge en rustige buurt aan de rand van het gemoedelijke Middenmeer, dat op zijn beurt weer centraal en gunstig gelegen is ten opzichte van Wieringerwerf, Hoorn, Schagen en zelfs van Den Helder. Binnen 30 autominuten bent u namelijk op al deze locaties. Verschillende basisvoorzieningen zijn er voorhanden, zoals basisscholen, verschillende winkels, een supermarkt, (afhaal)restaurants, (sport)verenigingen en openbaar vervoer. Door de centrale ligging aan de A7 bent u ook nog eens vlot op de Afsluitdijk en richting Amsterdam, zodoende zijn bijvoorbeeld Sneek en Amsterdam gemiddeld binnen 45 autominuten bereikbaar.

Bij interesse geven wij u graag een uitgebreide rondleiding door de villa, door de loods en over het terrein, u moet het daadwerkelijk beleven, zowel het woongedeelte met al zijn luxe en hoogwaardige materiaalgebruik, maar juist ook de ligging, het zal u verrassen!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden. Neem voor het bestuderen daarvan de tijd, het is namelijk nogal ruim van opzet allemaal en toch doet het gezellig en sfeervol aan!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bedrijfswoning met bedrijfsruimten
Bouwjaar
2006
Perceelgrootte
1668 m²
Woonoppervlakte
674 m²
Inhoud
2253 m³
Schuur/berging
Garage
41
Energielabel
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
2
CV-ketel
2020
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie