Oranjestraat 27

Verkocht

Oranjestraat 27

1781 RL

Den Helder

Bouwjaar

1920

Perceel

90 m²

Woning

93 m²

Slaapkamers

3

Leuk, luchtig en vrolijk, dat zijn de sleutelwoorden die passen bij deze extra brede woning met onder andere aanbouw voorzien van openslaande tuindeuren, royale woonkamer en keuken, drie mooie slaapkamers waarvan één extra groot is én waar heel prettig de begane grondvloer al van beton/steen is, een compleet en stevig huis dus!

Maar er zijn meer prettige bijkomstigheden; waaronder de autoluwe locatie, de uitstekende indeling (zie de plattegronden), de keurige meterkast, de uitvoering van keuken en badkamer, de ruime inloopkast op de begane grond, de goede berging en bijvoorbeeld de onderhoudsarme achtertuin.

Ben je enthousiast geworden? Dat kunnen wij ons voorstellen! Wij nodigen je met alle plezier uit om te komen kijken en zodoende zelf de goede sfeer te komen proeven.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de breedte, op de riante woonkamer en keuken alsook op de drie slaapkamers (waarvan 1 XL).

Bijzonderheden

 • De uitstekende en extra brede indeling.
 • De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton/steen.
 • Alle kozijnen zijn voorzien van dubbelglas, behoudens die van de berging.
 • De badkamer beschikt over een inloopdouche met regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegel, designradiator, wasmachine- en drogeraansluitingen en over een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De keuken is uitgevoerd met een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast met vriezer en magnetron (de afzuigkap functioneert niet meer optimaal).
 • De drie fijne slaapkamers op de etage, waarvan een hele grote.
 • De praktische bergruimte die er is, waaronder in de grote inloopkast, in de berging en op de vliering.
 • Vanuit de achtertuin is er toegang tot een steeg.
 • De parkeermogelijkheden in de naaste omgeving zijn prima.
 • Het stadshart van Den Helder, met al zijn voorzieningen ligt op loopafstand, net als scholen, kinderopvang, sportclubs, verenigingen en het Willemsoord complex.
 • Op ongeveer vijftien minuten loopafstand ligt het centraal station met bus- en treinconnecties alsmede taxistandplaats.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ongeveer vijftien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1920
Perceelgrootte
90 m²
Woonoppervlakte
93 m²
Inhoud
326 m³
Schuur/berging
5 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1 begane grond
CV-ketel
1999
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een straat zoals deze, prettig en autoluw (nagenoeg autovrij) gelegen en in de buurt van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (bijvoorbeeld een Vomar en Albert Heijn), scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.