Parallelweg 79

Verkocht

Parallelweg 79

1781 EB

Den Helder

Bouwjaar

1862

Perceel

100 m²

Woning

111 m²

Slaapkamers

3

Op een verrassend leuke plek, namelijk aan een doodlopende aftakking van de Parallelweg, waaraan ook een groen perk met speeltoestellen ligt, staat deze opvallend ruime woning die als basis op de begane grond al een betonvloer heeft, maar ook een fijne living waarin meer dan genoeg plaats is voor het gezellig opstellen van de zit/tv-hoek en eettafelopstelling. De woonkamer gaat geleidelijk over naar de keuken, waarvandaan opvolgend toegang is tot de badkamer en praktische bijkeuken. Vanuit de laatstbenoemde ruimte is er de entree tot de achtertuin, vandaaruit is de berging alsook de steeg bereikbaar. 

Bovendien zijn er op de etage drie prima slaapkamers, dit komt voornamelijk omdat zowel de voor- als achtergevel recht zijn, wel zo efficiënt allemaal. Door de huidige uitvoering is het huis ook nog eens makkelijk op eigen smaak te maken, kortom: Een leuke kans voor veel woningzoekers dachten wij zo!

Je bent vanaf deze locatie niet alleen maar dichtbij het stadshart, maar het is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de andere stadsdelen, zoals de Schooten, Nieuw Den Helder en Huisduinen. Moeiteloos ben je vanaf deze plek ook “de stad” uit en ligt het centraal station gewoon op loopafstand. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende invulling van de ruimtes.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1862
Perceelgrootte
100 m²
Woonoppervlakte
111 m²
Inhoud
363 m³
Schuur/berging
5 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2005
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie