Piet Heinstraat 61

Verkocht

Piet Heinstraat 61

1782 RD

Den Helder

Bouwjaar

1900

Perceel

111 m²

Woning

75 m²

Slaapkamers

2

Wauw! Deze is gaaf, leuk, gezellig en met charmante authentieke details!
Het zijn zomaar wat superlatieven die van betrekking zijn op dit fijn ingedeelde huis.
Het heeft een bijzonder gezellige woonkamer die middels een en suite-kast is verdeeld, waardoor je bijvoorbeeld aan de voorkant sfeervol de eethoek kan plaatsen en in het langere gedeelte royaal de zithoek kan etaleren. Er is een brede passage naar de keuken die vervolgens toegang biedt tot een hele nette badkamer voorzien van onder andere een douche en ligbad. De volledige basis van de begane grond is een betonnen/stenenvloer, lekker degelijk dus!

De trap in de living brengt je vervolgens naar de etage waar heel bewust is gekozen voor een indeling met twee goede slaapkamers en verschillende kastruimten, heel praktisch en plezierig in het dagelijks gebruik.

De tuin ligt goed op de middag- en avondzon, er staat al een leuke bank voor je klaar, je kan er “zo” neerploffen!

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals deze, prettig gesitueerd behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je nabij een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij!
Het prachtige theater “de Kampanje” vindt je op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos
Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1900
Perceelgrootte
111 m²
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
246 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2011
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie