Coltof Makelaardij &
 Partners

Pieter van der Deurelaan 1 A

Verkocht onder voorbehoud

Pieter van der Deurelaan 1 A

1785 GA

Den Helder

Vraagprijs

€ 575.000

Bouwjaar

2020

Perceel

421 m²

Woning

145 m²

Slaapkamers

5

Op een royale hoekkavel van circa 421m² mogen wij deze jonge, duurzame en buitengewoon hoogwaardig geïsoleerde vrijstaande stadsvilla met aanbouw en energielabel A+++ aanbieden, een heel riant, fijn, sfeervol en energie neutraal huis dat klaar is voor de toekomst!

Wat als eerste opvalt is de charmante buitenkant met strak wit stucwerk, een kenmerkende zwarte onderrand en rode dakpannen, een fraaie klassieke combinatie. Binnen in de villa is er voor een warme eigentijdse basis gekozen, vooral in natuurtinten- en accenten, veelal in combinatie met een strakke wand- en plafondafwerking.

Dezelfde lijn die als basis is gebruikt is consequent aangehouden en onder andere toegepast op de keuken die door zijn ruimte, ontwerp en gekozen materialen een geweldige en uitermate gezellige plek is geworden. De gekozen basisstijl zie je ook terug in de toiletten en de badkamer, een rustig interieur en daardoor straks door de nieuwe bewoners makkelijk op eigen smaak te stylen én in te richten.

Het bijzonder jonge huis dat dateert van 2019/2020 is degelijk, onderhoudsarm en goed alsmede praktisch ingedeeld. Door de aanbouw is er extra veel woonruimte gecreëerd op de begane grond (zie de plattegronden) en is er daardoor in bijvoorbeeld de living volop ruimte voor het zit- en eetgedeelte dat ondanks de respectabele afmetingen opvallend huiselijk aanvoelt. Verder is er op de begane grond de eerder benoemde (geweldige) keuken met het vaak zo gewenste eiland, is er onder andere een bijkeuken en zijn er op twee plekken openslaande tuindeuren naar de tuin.

Op de etage vindt je onder meer de badkamer, een separaat toilet met fonteintje en drie ruim bemeten slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer de beschikking heeft over een inloopkast. Via de overloop kun je via een vaste trap naar de zolder waar je nog eens twee (slaap)kamers treft met inbouwkasten, super functioneel allemaal!

De locatie in stadsdeel de Schooten is rustig en goed en heel prettig dichtbij groen en verschillende stadsparken gesitueerd. Het is daarbij centraal gelegen nabij verschillende uitvalswegen, maar bijvoorbeeld treinstation Den Helder Zuid en de Rijksweg N9 zijn ook dichtbij. Winkelcentrum Schooten Plaza en Winkelgebied Ravelijncenter bieden een gevarieerd aanbod van winkels en onder andere sportscholen. Stadsdeel Nieuw Den Helder en het Helderse Stadshart met als zijn faciliteiten zijn overigens ook in no time bereikbaar, net als het duingebied en strand, het is gewoonweg een fijne en daarom vaak ook een geliefde plek om te wonen.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden én let bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder op de uitstekende en ruim bemeten woonruimten en hoe sfeervol deze eruit zien op de foto’s. Ondanks de complete presentatie nodigen wij iedere geïnteresseerde graag uit om de woning en alles dat daarbij hoort zelf te komen ervaren, met alle plezier geven wij een rondleiding.

De vraagprijs voor deze geweldige vrijstaande villa is € 575.000,- k.k.

Bijzonderheden:

 • Dat de gasloze woning energie neutraal is, hoogwaardig is geïsoleerd, beschikt over een warmtepomp en over drie zonnepanelen. Vanzelfsprekend kan ervoor worden gekozen om meer zonnepalen te laten plaatsen.
 • Ventilatie en warmteterugwinning gaat middels een WTW-unit.
 • De begane grond en eerste etage zijn uitgevoerd met vloerverwarming.
 • Dat er in de living volop ruimte is voor het zit- en eetgedeelte en deze desondanks de respectabele afmetingen opvallend huiselijk- en dus gezellig aanvoelt.
 • De gezellige keuken met eiland is onder andere uitgevoerd met een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven-magnetron, stoomoven, koelkast en vriezer. (In het eiland zit verwerkt een spoelbak met kraan, de inductiekookplaat en een vaatwasser).
 • De moderne badkamer is voorzien van vloerverwarming en is ingericht met een inloopdouche voorzien van een regen- en handdouche, van een dubbel wastafelmeubel met twee kranen, van een verwarmde badkamerspiegel voorzien van verlichting van een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke (aanvullende) ventilatie.
 • De twee toiletten (een op de begane grond en een op de eerste etage).
 • De drie uitstekende slaapkamers op de eerste etage en de twee die je nog op zolder treft (de hoofdslaapkamer beschikt over een inloopkast, de zolderkamers over inbouwkasten).
 • De vele ruimte (grond) om de vrijstaande villa, met daaromheen onder meer een stevige schutting. De goed gesitueerde tuin is ingericht met veel terrasruimte en geeft heel veel mogelijkheden voor verschillende inrichtings- en gebruiksdoeleinden.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand), waaronder in Winkelcentrum Schooten Plaza en Winkelgebied Ravelijncenter die een gevarieerd aanbod van winkels en onder andere sportscholen bieden.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt je in de naaste omgeving.
 • Het Schooterduinpark, Quelderduin en het Rehorstpark liggen allemaal op loopafstand.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk ook nooit ver weg!
 • Openbaar vervoer, waaronder treinstation zuid is op loopafstand.
 • Het stadshart van Den Helder is heel goed en snel per fiets en natuurlijk auto te bereiken.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2020
Perceelgrootte
421 m²
Woonoppervlakte
145 m²
Inhoud
558 m³
Schuur/berging
– m²
Garage
Energielabel
A+++
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Daikin Altherma 3 Warmtepomp, bouwjaar 2020
Zonnepanelen
3
Parkeren
Op eigen terrein

Locatie

De locatie in stadsdeel de Schooten is rustig en goed en heel prettig dichtbij groen en verschillende stadsparken gesitueerd. Het is daarbij centraal gelegen nabij verschillende uitvalswegen, maar bijvoorbeeld treinstation Den Helder Zuid en de Rijksweg N9 zijn ook dichtbij. Winkelcentrum Schooten Plaza en Winkelgebied Ravelijncenter bieden een gevarieerd aanbod van winkels en onder andere sportscholen. Stadsdeel Nieuw Den Helder en het Helderse Stadshart met als zijn faciliteiten zijn overigens ook in no time bereikbaar, net als het duingebied en strand, het is gewoonweg een fijne en daarom vaak ook een geliefde plek om te wonen.