Plevierstraat 20

Verkocht

Plevierstraat 20

1761 XN

Anna Paulowna

Bouwjaar

1975

Perceel

166 m²

Woning

110 m²

Slaapkamers

3

Deze keurig nette woning staat op een fijne locatie en beschikt over alle kenmerken die een geschikte gezinswoning moet hebben!

Opvallend aan de woning is onder andere de ruime living met openslaande tuindeuren en de tijdloze open keuken die je daarin vindt. De complete badkamer is ingericht met een lekkere douche (regen- en handdouche), ligbad, dubbel wastafelmeubel met bijpassende spiegelkasten, toilet, elektrische ventilatie en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie. Ook opvallend is het moderne toilet met fonteintje, de drie slaapkamers op de etage alsook de kamer met groot dakkapel op zolder en de gescheiden wasruimte aldaar. Niet in de laatste willen wij de diepe achtertuin met stenen schuur en de parkeermogelijkheid aan de voorkant van het huis benoemen!

Je vindt dit huis in het bijzonder geliefde Anna Paulowna, dat een rijk (sport)verenigingsleven kent en waar vele gewenste voorzieningen voorhanden zijn, zoals een treinstation, goede busverbindingen, meerdere basisscholen, een uitgebreid winkelbestand, supermarkten, (afhaal)restaurants en het landelijk bekende dierenpark Hoenderdaell. Door de centrale ligging ben je ook nog eens vlot in Schagen, Den Helder, naar het strand van Callantsoog, naar Heerhugowaard en Alkmaar, zelfs op de A7 ben je snel en zodoende zijn ook de verbindingen richting Friesland en Amsterdam uitstekend.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling, de goede afmetingen en de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1975
Perceelgrootte
166 m²
Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
365 m³
Schuur/berging
7 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie