Pluto 210

Verkocht

Pluto 210

1785 AZ

Den Helder

Bouwjaar

1985

Perceel

191 m²

Woning

119 m²

Slaapkamers

4

In de waterrijke wijk boatex, waar een ontspannen recreatiegevoel zich snel van je meester maakt, staat met aan de voor- en achterkant water en op een heel rustige locatie deze hele leuke en interessante woning klaar voor de nieuwe bewoners!

Wij horen altijd van nieuwe bewoners die in de Boatex zijn gaan wonen dat zij zich direct thuis zijn gaan voelen, dat zal bij deze woning vast niet anders zijn! De locatie mag namelijk fijn alsook gunstig genoemd worden en ligt vanzelfsprekend aan het water, mooi en rustig in een hoek van een van de ruime zwaaikommen. Het huis heeft ook verschillende pluspunten, zo voelt het er bijzonder prettig, ronduit aangenaam en is het ruim van opzet, iets dat je direct opmerkt wanneer je bijvoorbeeld in de zongerichte en daardoor daglichtvolle woonkamer en keuken komt, maar het geldt evenzo ook voor de slaapkamers op de eerste etage en door de twee aangebrachte dakkapellen ook voor de twee (slaap)kamers op de tweede etage. Boven de tweede etage is middels een vlizotrap de zolder bereikbaar. Voor de woning is er naast de privé parkeerplek ook nog een stenen berging, allemaal heel praktisch en prettig in het dagelijks woongebruik.

Uiteraard is de zongerichte achtertuin gesitueerd aan het water en heb je daar op zomerse dagen heel veel profijt van, zelfs tot zonsondergang!

De locatie is zoals gezegd een meerwaarde, de bereikbaarheid is ook goed. De N9, verschillende uitvalswegen en bijvoorbeeld station Den Helder Zuid zijn nabij. Winkelgebied Ravelijncenter biedt een gevarieerd aanbod van circa 35 winkels en sportscholen, BigGym en Basic-Fit zijn zelfs op loopafstand. Winkelcentrum Schooten Plaza en het Helderse stadshart zijn ook in no time bereikbaar, het is gewoonweg een geweldig gebied om in te wonen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne, ruime en doordachte indeling alsook op de interessante mogelijkheden daarin!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1985
Perceelgrootte
191 m²
Woonoppervlakte
119 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2007
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie