Polderweg 66

Verkocht onder voorbehoud

Polderweg 66

1782 EB

Den Helder

Bieden vanaf

€ 157.500

Bouwjaar

1913

Perceel

75 m²

Woning

79 m²

Slaapkamers

1, mogelijkheid voor 3

Dit bijzonder originele, gave en hippe huis heeft volop authentieke details en woonmogelijkheden, een geweldige buitenkans vinden wij!

Wij als makelaar zijn echt dol op dit soort toffe woningen, die al beginnen met een voorgevel welke vaak een voorteken zijn van wat erachter schuilgaat én gelukkig ademt ook dit huis vanbinnen een en al sfeer uit. Opvallend zijn aan de voorkant onder andere de tegeltjes boven de kozijnen- en die boven de nis bij de voordeur, het siermetselwerk, maar ook het daar aanwezige glas in lood is natuurlijk heel erg mooi!

Het unieke is dat het een huis met een open indeling betreft, het doet ons qua ambiance denken aan een loftwoning, dit doordat er door de huidige eigenaar inspirerend met alle ruimtes is omgegaan. Zo is op de begane grond de verdeling van de ruimte relatief standaard en normaal, maar is de keuken daar weg. De etage is volledig open- en daglichtvol, een geweldige ruimte waar ongedwongen geleefd wordt, gekookt, geslapen en gerelaxt.

De mogelijkheden om het huis naar wens in te delen maakt het een interessant object voor heel veel woningzoekers, of je nu alleen bent, een stel of een gezin, met een paar tussenwanden, kozijnen en deuren maak je er namelijk in een handomdraai een gezinswoning met drie slaapkamers van. Wil je dus weer een gemiddelde indeling, dan heb je op de begane grond gewoon de woonkamer (gelukkig met als basis een betonvloer) met hoog balkenplafond, de vernieuwde badkamer, een toilet en een waskast waar ook de jonge cv-ketel hangt.

De patio is aangenaam, beschut en privacyvol gelegen, een goede plek tijdens zomerse dagen hebben wij ons laten vertellen!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens op bijzondere indeling, in het algemeen op de goede afmetingen en bijvoorbeeld ook op de buitenruimten, waaronder de het dakterras.

Bieden vanaf: € 157.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 157.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1913.
• De kavelgrootte meet circa 75m².
• De woonoppervlakte meet circa 79m².
• Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel en buitenruimte) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
• Energielabel C.
• De cv-ketel dateert van 2019 (Remeha in eigendom).
• Dat de basis van de vloer op de begane grond al van beton/steen is.
• De vrije indelings-en (woon)gebruiksmogelijkheden die het huis heeft.
• De authentieke- en karakteristieke elementen die het huis zowel buiten als binnen bezit.
• De keuken is keurig maar eenvoudig, onder andere voorzien van een groot gasfornuis met oven.
• In de vernieuwde badkamer vind je onder andere een inloopdouche met regen- en handdouche, een wastafelmeubel, een badkamerspiegel, een designradiator en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
• De mogelijkheid voor 3 slaapkamers.
• De zolder die goed bereikbaar is middels een vlizotrap.
• Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
• Verschillende kinderopvang en scholen tref je in de naaste omgeving.
• Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart en onder andere het centraal station (met ongeveer vijf wandelminuten bereikbaar) en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
• Het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereik je ontspannen binnen vijftien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1913
Perceelgrootte
75 m²
Woonoppervlakte
79 m²
Inhoud
349 m³
Schuur/berging
4 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1, mogelijkheid voor 3
Aantal badkamers
1 op de begane grond
CV-ketel
2019 Remeha
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

De locatie vinden wij ook nog eens een meerwaarde, met aan de overkant het nieuwe stadspark in ontwikkeling én dat je vanuit de woning binnen enkele minuten het stadshart met al zijn winkels en dagelijkse voorzieningen in loopt, is natuurlijk ook heel handig en gezellig. Tevens tref je op loopafstand De groene zeedijk, maar ook “Willemsoord” met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons fijne makelaarskantoor. Naast dat het dus ook een praktische locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit en bereik je het prachtige strand van Huisduinen met ongeveer een kleine tien minuten fietsen.