Polderweg 96

Verkocht

Polderweg 96

1782 EC

Den Helder

Bouwjaar

1920

Perceel

110 m²

Woning

98 m²

Slaapkamers

3

Modern, luxe, mooi, sfeervol en al deze kenmerken opgeteld bij de verschillende fraaie authentieke details zoals de prachtige voorgevel met portiek en origineel tegelwerk, het glas in lood, hoge plafonds en enkele oorspronkelijke deuren maken dit op niveau gemoderniseerde huis voorzien van een fantastische keuken uit 2019 tezamen met de hippe badkamer, toilet, vloeren, strak gestucte wanden en plafonds tot een zogeheten buitenkans!

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt alleen maar gewilder geworden! De transformatie wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar waardoor wij kunnen stellen dat wonen in het centrum behoorlijk populair geworden is!

Een bijkomend voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de directe rand van het centrum! Op de groene zeedijk staat u met zo’n vijf minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u al binnen 15 minuten fietsen.

De woning is de afgelopen jaren ook nog eens grondig gerenoveerd en gemoderniseerd.
Zo moet u denken aan de keuken, de badkamer, het toilet, de vloeren, de wanden, verschillende kozijnen, het elektrawerk en de aanbouw/bijkeuken, kortom: Er staat een hele knappe woning!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de royale indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1920
Perceelgrootte
110 m²
Woonoppervlakte
98 m²
Inhoud
Schuur/berging
8 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2010
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie