Coltof Makelaardij &
 Partners

Prins Bernhardweg 5

Verkocht

Prins Bernhardweg 5

1774 BG

Slootdorp

Bouwjaar

1957

Perceel

582 m²

Woning

Slaapkamers

Op een voor Slootdorp iconische ligging, met zicht op de vaart, de bekende brug en over de landerijen mogen wij een perceel van 582m² aanbieden. Daarop staat een klein deel opstallen die gerenoveerd of vervangen kunnen worden, waardoor er op deze mooie kavel wellicht iets heel leuks naar eigen wens (terug)gebouwd kan worden. Aan de voorkant is er plenty ruimte voor een vrijstaande woning. Heeft u zin een zo’n uitdaging? Laat het ons weten!

Het gaat om een kavel die voor de voorkant de bestemming wonen heeft, de achterkant (waar zo ongeveer de huidige opstallen staan) is bedrijventerrein. Het betreft derhalve binnen de mogelijkheden die onder andere het bestemmingsplan toelaat de mogelijkheid een bedrijfswoning te ontwikkelen met bedrijfsruimten erachter.
Een bedrijfswoning is een woning die een functionele binding heeft met het bedrijf, waar de woning zogezegd bij hoort. Een bedrijfswoning mag niet door derden bewoond worden, dan is er namelijk sprake van een reguliere woning. In de meeste gevallen geldt er ook een lager beschermingsniveau voor een bedrijfswoning dan bij een reguliere burgerwoning. Voor meer informatie hieromtrent ten opzichte van het door u gewenste gebruik adviseren wij contact op te nemen met de betreffende gemeente Hollands Kroon om er zodoende zeker van te zijn dat het door u beoogde gebruik is toegestaan.

De kavel is gelegen aan de rand van Slootdorp, een gemoedelijk dorp middenin de Wieringermeer, centraal gesitueerd ten opzichte van onder andere Wieringerwerf en Middenmeer, maar door de goede ligging nabij de A7 en andere uitvalswegen zijn ook plaatsen als Hoorn, Schagen, Den Helder, Heerhugowaard en Alkmaar goed bereikbaar.
In het dorpje zelf zijn er verschillende basisvoorzieningen, waaronder een buurtsuper, peuterschool, basisschool, kinderopvang alsook er een actief (sport)verenigingsleven is.

Bovenal wijzen wij er hierbij nadrukkelijk op dat voor alles wat u mogelijk op deze locatie zou willen bouwen, ondernemen alsook voor iedere activiteit die u er wilt uitzetten, benadrukken wij met klem om voor aankoop de betreffende gemeente te raadplegen of wat u wenst er is toegestaan, dit mede in verband met het bestemmingsplan en de daaruit mogelijk vloeiende beperkingen.

De betreffende gemeente is Hollands Kroon, tel: 088-321.5000, WhatsApp: 06-830.55.139, e-mail: contact@hollandskroon.nl, postadres: postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna, bezoekadres: De Verwachting 1 te Anna Paulowna.

Met alle plezier nodigen wij u uit om met ons deze bijzondere locatie te bezichtigen, op de kavel zelf staan (deze is afgesloten) geeft namelijk toch een ander beeld dan bijvoorbeeld er enkel omheen te lopen.

In opdracht van de huidig eigenaar is onder andere al eens een ontwerp voor een vrijstaande woning gemaakt, de volgende partij is daarmee bezig geweest, t.w.:  J.A.M. Pater Buro voor Ontwerp en Konstrukties. Dit Buro is gevestigd aan Dorsmolen 2 te Wieringerwerf, tel: 0227-603278 of mail naar: info@jampater.nl voor meer informatie.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bedrijfswoning
Bouwjaar
1957
Perceelgrootte
582 m²
Woonoppervlakte
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie