R.W. van de Wintstraat 26

Verkocht

R.W. van de Wintstraat 26

1789 BB

Huisduinen

Bouwjaar

2017

Perceel

Woning

150 m²

Slaapkamers

4

Wonen op Huisduinen, in een houten sfeervolle woning met daarin de vele geneugten van een nieuwbouwhuis, dat ruim van opzet is en met zicht op o.a. Fortkijkduin en de diep gekleurde luchten boven het uitgestrekte duingebied? Het kan! En wel in deze nagenoeg nieuwe 2-onder-1-kapwoning aan de R.W. van de Wintstraat 26 uit 2017 met energielabel A!

Verschillende noemenswaardigheden van dit geweldige strandhuis met veranda, dat heel knap past in de rustige omgeving, fraai gesitueerd aan de voet van het duingebied zijn onder andere; de overkapping aan de voorkant, het ruim van elkaar gescheiden zitgedeelte en de woonkeuken (dit wordt als zeer plezierig ervaren) voorzien van vloerverwarming, de middels openslaande tuindeuren vloeiende overgang van huis naar tuin, de moderne keuken en de praktische bijkeuken. De vier slaapkamers, waarvan er één op de zolder gelegen is zijn goed van formaat, die op de etage opvallend hoog en die op zolder is door het dakkapel ook heel luchtig. De uitstekende badkamer is doordacht ingericht met een douche (regen- en hand), dubbel wastafelmeubel, spiegelkasten met geïntegreerde verlichting, toilet, designradiator, mechanische ventilatie en vloerverwarming.

Je wandelt vanuit huis direct het waanzinnige duingebied in, er grazen Schotse Hooglanders en paarden en er zijn prachtige vergezichten. Het duingebied, de Grafelijkheidsduinen genoemd sluit aan op het oneindige strand, op de ‘Donkere Duinen’, dat op zijn beurt weer grenst aan natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei en de prachtig lange kano/vaarroute. Huisduinen heeft een uniek dorpshuis waar in de toekomst de bewoners elkaar weer kunnen treffen onder het genot van bijvoorbeeld koffie en thee of een heerlijke maaltijd. Kortom, het is een buitengewoon gebied om in te wonen, met de stad Den Helder letterlijk om de hoek.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitzonderlijke indeling en de perfecte afmetingen.

Enthousiast geworden? Met veel plezier maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2017
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
150 m²
Inhoud
550 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2017
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie