Ruyghweg 64

Verkocht

Ruyghweg 64

1781 DM

Den Helder

Bouwjaar

1935

Perceel

168 m²

Woning

111 m²

Slaapkamers

4

In deze riante alsmede stijl- en sfeervolle jaren-30 erkerwoning vindt u verschillende fraaie authentieke en sfeerbepalende elementen, waaronder glas in lood, paneeldeuren, en-suite-deuren, traplopers, een schouw, houten vloer en een originele granitovloer. De living is opvallend riant en bestaande uit een woonkamer-en-suite (voorkamer & zitkamer) met daarbij een ruime en moderne open keuken met in dat deel ook een lichtkoepel en openslaande tuindeuren. Er zijn drie mooie slaapkamers, waarvan er één op de zolder gelegen is alwaar op eenvoudige wijze een extra slaapkamer gecreëerd kan worden, bijzonder handig voor zoekers naar een aangenaam huis met vier slaapkamers. Achter de woning ligt er een flinke tuin met berging die buitenom ook uitstekend bereikbaar is. Kortom: Hoe sfeervol en fijn wilt u het hebben?

De locatie is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart, maar u bent u ook zomaar in stadsdeel de Schooten of moeiteloos “Den Helder” uit. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, restaurants, maar ook strand en zee zijn natuurlijk nabij!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1935
Perceelgrootte
168 m²
Woonoppervlakte
111 m²
Inhoud
Schuur/berging
11 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie