Schelfhoutplantsoen 24

Verkocht

Schelfhoutplantsoen 24

1701 NG

Heerhugowaard

Bouwjaar

1972

Perceel

172 m²

Woning

123 m²

Slaapkamers

4

In een opvallend groen gedeelte, staat aan een autovrij perk met veel gras en bomen dit ideale huis voor gezinnen of zoekers naar ruimte die op een rustige en toch centrale locatie, dicht bij de dagelijks gewenste voorzieningen willen wonen!

Volop basisruimte, daarover beschikt deze woning zowel binnen als buiten. Het heeft onder meer door twee grote voorramen en door in de achtergevel geplaatste grote ramen en een deur van voornamelijk glas een riante, daglichtvolle en daardoor een in het oog springende living. Aansluitend en met lichtelijk contact met de woonkamer is er een aangename U-vormige keuken die mede is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriezer en combimagnetron. In de hal/entree, waar naast de meterkast ook een toilet met fonteintje is, treft u ook de trapopgang naar de verdieping waar u naast drie goede slaapkamers tevens een inbouwkast, de badkamer en een vaste trap naar zolder vindt.

Op zolder aangekomen is er eerst een zogenaamde voorzolder en opvolgend een vierde (slaap)kamer met dakkapel.

Buitenom is er eerst een flinke voortuin, de achtertuin is diep en biedt zodoende plezierige mogelijkheden op zomerse dagen.

Naast dat de ligging van het Schelfhoutplantsoen uitstekend is, ligt Heerhugowaard ook nog eens gunstig gesitueerd, in het hart van de Regio. De directe omgeving is kindvriendelijk, er is in de nabijheid keuze uit verschillende scholen en kinderopvang en voor de dagelijkse voorzieningen kunt u dichtbij terecht in het nabijgelegen winkelcentrum waar onder andere keuze is uit de Aldi of Albert Heijn. Heerhugowaard heeft ook zijn eigen treinstation, beschikt over goede busverbindingen en vanaf de Schelfhoutplantsoen bent u met de auto ook snel richting Alkmaar, Amsterdam (A9), de A7, Bergen, Schoorl, Hoorn en Schagen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1972
Perceelgrootte
172 m²
Woonoppervlakte
123 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2015
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie