Schouw 40

Verkocht

Schouw 40

1713 WV

Obdam

Bouwjaar

1981

Perceel

195 m²

Woning

121 m²

Slaapkamers

3

Deze leuke en frisse woning is door zijn niet alledaagse ontwerp verrassend ruim (ca. 121m²) en biedt daardoor prettige gebruiksruimten, waaronder de living, keuken, de drie slaapkamers, de badkamer, de bijkeuken c.q. schuur- en wasruimte, maar ook de entree en overloop, allemaal zijn ze even royaal, speels en fijn in gebruik! Verder is de rustige ligging opvallend en zijn niet in de laatste plaats de goed gesitueerde achtertuin en het aan de voorkant gelegen balkon noemenswaardig!

Het mooie van het centraal in de regio gelegen Obdam is dat veel belangrijke dagelijkse voorzieningen op loop- en fietsafstand zijn, waaronder scholen, kinderopvang, supermarkten en winkels. Door de gunstige ligging van het dorp zijn andere plaatsen zoals Heerhugowaard, Alkmaar en onder andere Hoorn snel bereikbaar en zodoende ook de A7 en A9. De kindervriendelijke wijk Bastion waarin dit aangename huis gelegen is ruim van opzet, allemaal fijne bijkomstigheden vinden wij!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1981
Perceelgrootte
195 m²
Woonoppervlakte
121 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2013
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie