Sluisdijkstraat 19

Verkocht

Sluisdijkstraat 19

1781 ED

Den Helder

Bouwjaar

1987

Perceel

84 m²

Woning

77 m²

Slaapkamers

2

Gelegen op een super centrale plek aan de rand van het stadhart, op een locatie waar je opvallend rustig kunt wonen, staat dit verrassende huis uit 1987 dat met zijn betonnen vloeren een uitstekende basis heeft. De indeling is prettig en doordacht en bestaat onder andere uit een mooie living met aansluitend een keurige en complete keuken, daarna volgt er een passage met toegang tot een toilet en tot een bijzonder gezellige serre.

Op de etage treft u twee optimale slaapkamers, maar ook heel fijn de badkamer alsook toegang tot een aangenaam en vrolijk dakterras.

De locatie vinden wij een meerwaarde. Om de hoek is namelijk niet alleen het begin van de vernieuwde Beatrixstraat, aan de overkant staat ook nog eens de prachtige bibliotheek met aan de overzijde daarvan het Willemsoord complex waar je naast vele leuke en goede restaurants, een bioscoop, theater “de Kampanje” en enkele musea ook ons makelaarskantoor vindt. Nagenoeg alle denkbare voorzieningen zoals u die in een stadshart van een middelgrote stad mag verwachten zijn op loopafstand, zodoende is het een plezierige locatie die ook zeer gunstig gesitueerd is ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de tuinkamer c.q. wintertuin en op de fijne indeling.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1987
Perceelgrootte
84 m²
Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
255 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie