Coltof Makelaardij &
 Partners

Sperwerstraat 49

Verkocht

Sperwerstraat 49

1781 XC

Den Helder

Bouwjaar

1934

Perceel

135 m²

Woning

109 m²

Slaapkamers

3

Deze verrassend ruime jaren-30 erkerwoning met garage, die op verschillende punten afgewerkt en gerenoveerd dient te worden, is mede door zijn charme en mogelijkheden een heel interessant object om zelf op smaak te (laten) maken!

De living is opvallend royaal, de hoek waar de keuken staat herbergt ook tal van mogelijkheden, de bijkeuken is praktisch, op de etage zijn er twee uitstekende slaapkamers en een riante badkamer en de zolder leent zich prima voor het creëren van een slaapzolder of gewoon als berg- of studeerplek.

Je bent vanaf deze locatie niet alleen maar dichtbij het stadshart, maar het is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de andere stadsdelen, zoals de Schooten, Nieuw Den Helder en Huisduinen. Moeiteloos ben je vanaf deze plek ook “de stad” uit en ligt het centraal station gewoon op loopafstand. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens extra op de ruimte die er is en op de garage.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1934
Perceelgrootte
135 m²
Woonoppervlakte
109 m²
Inhoud
381 m³
Schuur/berging
Garage
31
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2015
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie