Spoorgracht 8

Verkocht

Spoorgracht 8

1781 CC

Den Helder

Bouwjaar

1920

Perceel

82 m²

Woning

91 m²

Slaapkamers

2

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Zo heel af en toe komen er pareltjes voorbij, dit is er weer één vinden wij!

Op een rustige en toch centrale locatie mogen wij aan de het begin van de Spoorgracht deze buitengewoon sfeervolle woning vervuld met karakteristieke details en verschillende eigentijdse kwaliteiten aanbieden. De voor dit soort objecten zo belangrijke voorgevel geeft al een goede indicatie van wat erin schuilgaat, het huis ademt namelijk ook daarachter een en al gezelligheid uit. Opvallend zijn buitenom aan de voorkant de tegeltjes boven de kozijnen, het fraaie metsel- en voegwerk, de nis met tegeltjes bij de voordeur en de zogenaamd Franse kap. Aan de achterkant zien wij materialen als onderhoudsarm Keralit, Trespa en onder andere hardhout, heel praktisch allemaal.

Binnen is dit huis ook charmant én dat begint al in de gang, de voordeur met het raam daarboven, beide voorzien van glas-in-lood alsook de tegeltjes daar zetten de toon! Een andere prettige bijkomstigheid is dat de volledige basis van de begane grond uit een betonnen/stenenvloer bestaat, erop ligt een mooie eikenhouten vloer. De woonkamer is dusdanig ruim dat het gezellig in te richten is, het opstellen van het zit- en eetgedeelte zal vloeiend gaan. De landelijke keuken is eveneens van een goed formaat en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Na de keuken volgt een toilet en de bijkeuken, een fijne indeling dachten wij zo!

De knappe trap naar de etage brengt je naar een doordachte verdeling van de ruimte, in dit geval naar twee slaapkamers, waarvan de grootste zelfs over een inloopkast beschikt en naar een prachtige nieuwe badkamer (2021), ingericht met een inloopdouche v.v. een glazenwand en regen- en handdouche, dubbel wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en een dakraam. Vanaf de overloop is er middels een vlizotrap toegang tot een vliering.

De buitenruimte is aangenaam beschut en privacyvol gelegen, een leuke plek tijdens zomerse dagen hebben wij ons laten vertellen!

De locatie met aan de voorkant zicht op over het rustgevende water van een brede gracht die deel uitmaakt van de Helderse grachtengordel is natuurlijk een meerwaarde, maar dat schuin aan de overkant de vernieuwde Beatrixstraat begint, aan de overkant de prachtige bibliotheek staat met daaropvolgend het Willemsoord complex zijn dat ook! Vanwege de gunstige ligging zijn nagenoeg alle denkbare voorzieningen die dagelijks wensbaar zijn voorhanden en vindt je op bijvoorbeeld Willemsoord verschillende leuke en goede restaurants, een bioscoop, theater “de Kampanje”, enkele musea, maar ook ons gastvrije makelaarskantoor. Allesomvattend vinden wij het dus een plezierige locatie, ten opzichte van onder andere winkels en het openbaar vervoer. Met een auto ben je vanaf deze plek overigens ook moeiteloos Den Helder uit. Naar duinen, strand en zee is het bijvoorbeeld lekker fietsen.

Kortom: Zoek je een verzorgd huis met karakter en opmerkelijk veel uitstraling en sfeer, maak dan snel een afspraak!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling alsmede op de afmetingen!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1920
Perceelgrootte
82 m²
Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
331 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
F
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2009
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie