Statenhoff 7

Verkocht

Statenhoff 7

1785 RW

Den Helder

Bouwjaar

1997

Perceel

287 m²

Woning

130 m²

Slaapkamers

3

Deze “statige” twee-onder-één-kap-erkerwoning met energielabel A beschikt zoals u op de plattegronden kunt zien over zowel een uitstekende indeling als over fijne gebruiksruimten met desgewenst andere indelingsmogelijkheden, de mogelijkheden daaromtrent zijn uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld op de eerste verdieping met een gemakkelijke ingreep teruggrijpen naar de voormalig indeling met drie slaapkamers en is het mogelijk om op zolder zelfs nog twee (slaap)kamers te creëren.

Door onder andere de betonnen basis voor wat betreft de vloeren, de rechte wanden en vlakke plafonds is het huis, dat aan de binnenkant veelal eenvoudig en soms gedateerd is relatief eenvoudig zelf op smaak te (laten) maken, iets dat dit object in onze ogen juist aantrekkelijk maakt!

De goed ingedeelde kavel is ruim van opzet, namelijk 287m². Er is een voortuin, oprit met parkeerplaats en niet onbelangrijk een fijne achtertuin waar u op mooie dagen heerlijk beschut kunt genieten van de zon en van de gewenste privacy.

De bereikbaarheid is ook goed! De N9, verschillende uitvalswegen en bijvoorbeeld station Den Helder Zuid zijn nabij. Winkelcentrum Schooten Plaza en Winkelgebied Ravelijncenter bieden een gevarieerd aanbod van winkels en onder andere sportscholen alsmede het Helderse Stadshart met als zijn faciliteiten ook binnen enkele minuten bereikbaar is.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de indeling en de aanzienlijke hoeveelheid bergruimte, op de bijkeuken en de zolder.

Bijzonderheden

 • De zonneboiler met zonnecollectoren dateren uit 1997.
 • De rustige en toch centrale locatie met uitzicht op groen en water.
 • Er is naast de voortuin, een eigen oprit met parkeerplek alsook een royale achtertuin die op het zuiden gesitueerd is.
 • De grote slaapkamer op zolder en de twee opvallend royale slaapkamers op de etage, waar desgewenst de voormalige indeling eenvoudig van hersteld kan worden waardoor er weer drie slaapkamers op deze verdieping te creëren zijn.
 • De zolder bestaat heden uit één ruimte (nu in gebruik als slaapkamer), er bestaat de mogelijkheid er twee slaapkamers te creëren.
 • De keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en losse koel- en vrieskast.
 • De badkamer is uitgevoerd met een ligbad met handdouche, wastafelmeubel, spiegel, badkamerkast, toilet en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • Via de zijkant is ook de achtertuin goed bereikbaar.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vind je in de naaste omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk ook nooit ver weg!
 • Openbaarvervoer, waaronder station Den Helder Zuid is op enkele minuten fietsen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Twee-onder-één kap erkerwoning
Bouwjaar
1997
Perceelgrootte
287 m²
Woonoppervlakte
130 m²
Inhoud
562 m³
Schuur/berging
29 m²
Garage
Mogelijkheid tot inpandige garage
Energielabel
A
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren
Op eigen terrein

Locatie

De bereikbaarheid is ook goed! De N9, verschillende uitvalswegen en bijvoorbeeld station Den Helder Zuid zijn nabij. Winkelcentrum Schooten Plaza en Winkelgebied Ravelijncenter bieden een gevarieerd aanbod van winkels en onder andere sportscholen alsmede het Helderse Stadshart met als zijn faciliteiten ook binnen enkele minuten bereikbaar is.