Coltof Makelaardij &
 Partners

Steengracht 4

Verkocht

Steengracht 4

1781 RG

Den Helder

Bouwjaar

1892

Perceel

69 m²

Woning

71 m²

Slaapkamers

3

Woningzoekers & investeerders opgelet!

In dit super frisse gerenoveerde huis is voor jou al een bijzonder degelijke basis gelegd.
En wat leuk is deze! …. Kan zomaar een uitspraak zijn als je de foto’s hebt gezien van dit huis waar je gewoon vrolijk van wordt. Een opsomming aan pluspunten begint bij de mooie charmante authentieke voorgevel, daarna dat er in de living met onder andere openslaande tuindeuren meer dan genoeg plaats is voor het ruim en gezellig opstellen van de zit/tv-hoek en eettafelopstelling, dat onderdelen zoals de keuken en badkamer allemaal even netjes zijn, dat door de strakke wand- en plafondafwerking het huis op eigen smaak maken en inrichten eenvoudiger maakt, dat je middels de openslaande tuindeuren toegang krijgt tot de goed gepositioneerde achtertuin met plek voor een berging of overkapping, tevens is er toegang tot een steeg, stuk voor stuk prettige bijkomstigheden!

Bovendien zijn er op de etage drie prima slaapkamers, maar ook de badkamer met onder andere douche, toilet, wastafel, spiegel en een raam. Vanaf de overloop is er ook nog eens toegang tot de vliering, heel praktisch allemaal.

De locatie is ook nog eens een meerwaarde. Om de hoek is namelijk niet alleen het begin van de vernieuwde Beatrixstraat, aan de overkant staat ook nog eens de prachtige bibliotheek met aan de overzijde daarvan het Willemsoord complex, waar je naast vele leuke en goede restaurants, een bioscoop, theater “de Kampanje” en enkele musea ook ons makelaarskantoor vindt. Nagenoeg alle denkbare voorzieningen zoals u die in een stadshart mag verwachten zijn op loopafstand, zodoende is het een plezierige locatie die ook zeer gunstig gesitueerd is ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de riante woonkamer met open keuken en openslaande tuindeuren alsook op de drie slaapkamers en de badkamer op etage.

Bijzonderheden:

 • Dit object valt niet in een van de wijken waar de opkoopbescherming/zelfbewoningsplicht ingesteld is en mag zodoende ook verkocht worden aan een investeerder/belegger.
 • De begane grondvloer is in de basis een combinatie van beton/steen – en hout met een afwerkvloer van laminaat (2022).
 • De ruime woonkamer met openslaande tuindeuren is in 2022 gerenoveerd, o.a. gestuct.
 • In 2022 is er een nieuw toilet met fonteintje geplaatst.
 • De badkamer heeft een inloopdouche met glazenscherm, wastafel, spiegel, tweede toilet en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De keurige keuken is uitgevoerd met een fornuis voorzien van elektrisch koken en een oven alsmede van een afzuigkap.
 • De drie fijne slaapkamers op de etage.
 • Vanuit de achtertuin is er toegang tot een steeg.
 • De parkeermogelijkheden zijn prima.
 • Het stadshart van Den Helder, met al zijn voorzieningen ligt op loopafstand, net als scholen, kinderopvang, sportclubs, verenigingen en het Willemsoord complex.
 • Op nog geen 10 minuten loopafstand ligt het centraal station met bus- en treinconnecties alsmede taxistandplaats.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 15 fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Geschakelde woning
Bouwjaar
1892
Perceelgrootte
69 m²
Woonoppervlakte
71 m²
Inhoud
290 m³
Schuur/berging
– m²
Garage
Energielabel
E
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2021
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie