Coltof Makelaardij &
 Partners

Sternstraat 24

Verkocht

Sternstraat 24

1781 WJ

Den Helder

Bouwjaar

1934

Perceel

158 m²

Woning

97 m²

Slaapkamers

Dit zijn toch de leukste huizen in het jaren-30 genre, de woningen waarin je door de verschillende stijlkenmerken meteen de geliefde authentieke beleving voelt. De details, waaronder een prachtige voordeur, originele terrazzovloer met sierrand en bijvoorbeeld de verschillende paneeldeuren zijn subtiel aangevuld met een mooi gerenoveerde trap, waarbij gelukkig wel de klassieke materialen bewaard zijn gebleven, met openslaande tuindeuren die uitkomen op de zongerichte achtertuin met veranda alwaar ook een geweldige schuur met vliering staat.

De living is net als de rest van het woonhuis erg gezellig en voor het daarin ruim opstellen van je meubels is er plenty ruimte. De rustige hoekkeuken, die fijntjes deel uitmaakt van de woonkamer is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi-oven met magnetron functie, gaskookplaat, afzuigkap en close- in boiler.

Er zijn doordat de achtergevel recht opgetrokken is en de zolder verbouwd, drie uitstekende slaapkamers gecreëerd, verdeeld over de etage en zolder. Één van die kamers is gelegen op zolder waar ook een dakkapel is aangebracht. De voorzolder is in de huidige indeling een fijne studeer, lees- of logeerplek geworden, het daglicht daar is erg aangenaam!

De locatie is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart, maar u bent u ook zomaar in stadsdeel de Schooten of moeiteloos “de stad” uit. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Kortom: Het is een heel charmant huis met karakter, dat rondom jaren-30 en gezelligheid uitstraalt en staat op een goede locatie!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens extra op de vernieuwde indeling, de schuur en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1934
Perceelgrootte
158 m²
Woonoppervlakte
97 m²
Inhoud
307 m³
Schuur/berging
14 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2002
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie