Coltof Makelaardij &
 Partners

Sternstraat 41

Verkocht

Sternstraat 41

1781 WH

Den Helder

Bouwjaar

1934

Perceel

162 m²

Woning

97 m²

Slaapkamers

Deze super sfeervolle en charmante woning is een uitgelezen kans voor zoekers naar een gemoderniseerd jaren-30 huis en het is er ook nog eens ééntje waar gelukkig verschillende mooie karakteristieke details in bewaard zijn gebleven! Die bijzonderheden, zoals van glas in lood voorziene “en suite” deuren, een trap van klassieke materialen en houtwerk en onder anderen een schouw zijn fraai aangevuld met knap stucwerk, een kaasplankenvloer, openslaande tuindeuren, een landelijke keuken en een luxe badkamer. Ook de grote onderhoudsvrije achtertuin met daarin opgenomen een ruime stenen berging vinden wij noemenswaardig, kortom: Het is een heel leuk, vriendelijk en fijn huis met karakter!

Bovendien is de woning ook nog eens uitstekend ingedeeld en beschikt onder meer over een originele woonkamer die gescheiden kan worden van de woonkeuken middels de “en suite” deuren, zoals benoemd is er een woonkeuken waar ook de openslaande tuindeuren zich bevinden, over een praktische bijkeuken waarvandaan onder anderen het toilet toegankelijk is, over drie volwaardige slaapkamers, dit omdat de eerste etage aan de achterzijde recht opgetrokken is.

De locatie is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart, maar u bent u ook zomaar in stadsdeel de Schooten of moeiteloos “de stad” uit. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1934
Perceelgrootte
162 m²
Woonoppervlakte
97 m²
Inhoud
Schuur/berging
11 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2012
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie