Texelstroomlaan 16

Verkocht

Texelstroomlaan 16

1784 EB

Den Helder

Bouwjaar

1965

Perceel

166 m²

Woning

197 m²

Slaapkamers

3

Verschillende unieke elementen, waaronder de originele erker aan de voorkant en het aangebouwde deel met doorlopende ramen aan de achterkant maken de living en daarmee gelijk ook dit huis al tot iets bijzonders! Ook opvallend aan dit fijne huis zijn de luxe keuken, de badkamer met onder andere douche en ligbad en de vier (slaap)kamers waarvan een op de al van een dakkapel voorziene zolder.

De bijzonder goed gesitueerde en mooi ingedeelde achtertuin is ingericht met een sfeervolle overkapping en een heel knappe schuur. De “pico bello” staat van onderhoud willen wij ook niet onbenoemd laten!

Het huis is uitstekend gelegen in Nieuw-Den Helder, nabij winkelgebied “Marsdiep”, maar ook het centrum en stadsdeel de Schooten bereik je binnen een kleine tien fietsminuten. Scholen en kinderopvang vindt je ook op wandel- en fietsafstand, net als restaurants, sportclubs en niet in de laatste plaats prachtige natuur, duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling, de ruimte die er is en niet in de laatste plaats op de zolder met dakkapel.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1965
Perceelgrootte
166 m²
Woonoppervlakte
197 m²
Inhoud
Schuur/berging
11 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie