Texelstroomlaan 6

Verkocht

Texelstroomlaan 6

1784 EB

Den Helder

Bouwjaar

1966

Perceel

168 m²

Woning

87 m²

Slaapkamers

3

Op een fijne en opvallend open- en groene locatie mogen wij deze hoekwoning met garage aanbieden. De basis daarvan is prima, grotendeels uitgevoerd met kunststofkozijnen alsook er al een moderne badkamer is. Maar op verschillende punten is het ook gedateerd, iets dat het object in onze ogen juist aantrekkelijk maakt, zo kun je het nu mooi zelf op smaak (laten) maken!

Het huis omvat onder andere een goed ingedeelde en daglichtvolle entree voorzien van authentieke onderdelen waaronder glas-in-lood. Via de hal zijn er verschillende vertrekken toegankelijk, onder andere de prettige doorzon woonkamer die als extra pluspunt een groot zijraam heeft. De keuken is keurig netjes maar eenvoudig, veelal zie je op dit moment bij dit type woningen dat de wand tussen de keuken en de woonkamer doorgebroken wordt, al is dit geen must! Op de etage zijn er drie goede slaapkamers, waarvan één bovendien toegang heeft tot een balkon. De badkamer bevindt zich ook op de eerste verdieping, deze is nog jong en beschikt over een toilet, designwastafel, spiegelkastje, designradiator, inloopdouche met glazenscherm en over een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

De zolder bereik je middels een vaste trap en heeft ook verschillende mogelijkheden. Zo kun je er bijvoorbeeld een leuke slaapkamer maken, maar ook een speel- of studeerzolder kun je er met een handomdraai creëren!

De achtertuin is gunstig gesitueerd op de middag- en avondzon met achterin een praktische garage, een mooie ruimte voor iemand die zijn spullen, bijvoorbeeld een auto of motor(en) veilig wil stallen.

Het huis is uitstekend gelegen op de grens van stadsdeel Nieuw-Den Helder, nabij winkelgebied “Marsdiep”, maar ook het centrum en stadsdeel de Schooten bereik je binnen een kleine tien minuten fietsen. Scholen en kinderopvang vindt je ook op wandel- en fietsafstand, net als restaurants, sportclubs en niet in de laatste plaats prachtige natuur in de vorm van duinen, strand, zee en landerijen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de originele, maar nog steeds uitstekende indeling met aanpassings- en uitbreidingsmogelijkheden, de ruimte die er in de basis ook op zolder al is én niet in de laatste plaats op de garage.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1966
Perceelgrootte
168 m²
Woonoppervlakte
87 m²
Inhoud
Schuur/berging
20 m²
Garage
16
Energielabel
D
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie