Theodorus Rijkersstraat 20

Verkocht

Theodorus Rijkersstraat 20

1782 TK

Den Helder

Bouwjaar

1950

Perceel

127 m²

Woning

74 m²

Slaapkamers

2

Op een supergave locatie, direct aan de voet van de groene zeedijk en op loopafstand van zowel het stadshart als Huisduinen staat dit interessante huis met prettige indeling, waarin noemenswaardig zijn; de dijkgerichte woonkamer met gezellige houtkachel en aangrenzend een futuristische serre die op verschillende plekken open kan en net als de achtertuin pal op het zuiden gelegen is, waardoor het er dikwijls heerlijk vertoeven is. Maar ook vermeldingswaardig zijn de twee slaapkamers, met daarvan een met een inloopkast en suite, waarbij de inloopkast met kleine ingrepen desgewenst kan worden teruggebracht tot een (derde) slaapkamer, evenals de robuuste keuken en badkamer, de twee schuren en onder andere de acht zonnepanelen!

De locatie is een meerwaarde, lekker fijn en fris aan de zeedijk, dichtbij de Huisduinerpolder,  het Timorpark, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereik je ook eventueel lopend of binnen tien fietsminuten.

Een bijkomend voordeel van wonen op een tamelijk centrale plek is dat deze je voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, een slager, een bakker, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer (het centraal station op een dikke vijf fietsminuten), scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat je mag verwachten in de buurt van een centrum in een middelgrote stad en toch gaat de bescheiden drukte van de Helderse binnenstad hier aan je voorbij.

Ook op in ieder geval fietsafstand vindt je het Willemsoord complex met daarop het prachtige theater “de Kampanje” verschillende goede restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de woonkamer met aansluitende serre, de mogelijkheden op de etage en de twee goede schuren.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1950
Perceelgrootte
127 m²
Woonoppervlakte
74 m²
Inhoud
277 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
8
Parkeren

Locatie