Tjalk 28

Verkocht

Tjalk 28

1771 EM

Wieringerwerf

Bouwjaar

1974

Perceel

179 m²

Woning

107 m²

Slaapkamers

4

Solide, praktisch, keurig, gezellig en door zijn overkapping zelfs een beetje stoer, dat is deze vriendelijke woning die gegarandeerd interessant is voor verschillende woningzoekers en zal zorgen voor jaren fijn woonplezier!

Het type huis is van oorsprong al ruim, staat bekend als degelijk en betrouwbaar en de huidige eigenaar heeft het huis gelukkig ook altijd keurig verzorgd, een goede basis is zodoende al voor je gelegd. Zo zijn alle kozijnen van het huis, de voor- en achterdeur alsmede de gevelbekleding in hoogwaardig kunststof uitgevoerd, dit behoudens de dakvensters. Maar het huis beschikt over nog meer pluspunten. Zo is opvallend het verzorgde in- en exterieur, de daglichtvolle woonkamer met aansluitend de complete keuken, de riante en onderhoudsarme achtertuin waar naast een schuur ook een mooie en sfeervolle overkapping in staat, het nette toilet met fonteintje, de drie slaapkamers en de tijdloze badkamer op de verdieping en niet in de laatste plaats de zolder die je via een vaste trap bereikt en waar je na de voorzolder met dakraam een ruime slaapkamer treft, eveneens met een dakraam.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling, op de overkapping, op de goed ingedeeld zolder én niet in de laatste plaats op de goede schuur.

Bijzonderheden:

 • De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
 • Er is plek voor een auto om voor de deur te parkeren.
 • Alle kozijnen van het huis, de voor- en achterdeur en de gevelbekleding zijn in kunststof uitgevoerd (2011), behoudens de dakvensters. De kozijnen en de deuren in de schuur zijn van hout.
 • De badkamer is uitgevoerd met een douche voorzien van glazenscherm en glazendeur, toilet, wastafelmeubel, spiegelkastje, designradiator en met een dakraam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en close-in boiler.
 • De cv-ketel dateert uit 2006 en is van het merk Nefit.
 • De vier slaapkamers, waarvan er een op zolder gesitueerd is.
 • Parkeren op eigen terrein mogelijk.
 • Het is er wonen in een rustige (kind)vriendelijke omgeving.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen binnen handbereik, ten minste op loop- en fietsafstand.
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook middelbare school vindt u in de naaste omgeving.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1974
Perceelgrootte
179 m²
Woonoppervlakte
107 m²
Inhoud
402 m³
Schuur/berging
12 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2006 Nefit
Zonnepanelen
Parkeren
Op eigen grond

Locatie

U treft deze woning in de Schepenwijk, een (kind)vriendelijke buurt in het royale dorp Wieringerwerf dat een rijk (sport)verenigingsleven kent en waar vele gewenste voorzieningen voorhanden zijn, waaronder meerdere basisscholen, een middelbare school, een uitgebreid winkelbestand/winkels, supermarkten, (afhaal)restaurants en openbaar vervoer. Door de centrale ligging in het gebied en aan de A7 bent u vlot op de Afsluitdijk en richting Amsterdam, zodoende zijn plaatsen als Hoorn, Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar en Den Helder veelal binnen 30 autominuten bereikbaar en bijvoorbeeld Sneek met ca. 45 autominuten.