Tureluur 15

Verkocht

Tureluur 15

1722 HG

Zuid Scharwoude

Bouwjaar

1986

Perceel

370 m²

Woning

143 m²

Slaapkamers

3

Op een van de bijzonderste plekjes van Noord-Holland ligt in het Rijk der Duizend Eilanden deze fijne vrijstaande woning met garage. De locatie is geweldig groen en rustig, maar vooral waterrijk, een heerlijk gebied om in te wonen, dichtbij Alkmaar, Heerhugowaard en daarom ook niet ver van Schoorl, Hargen en Bergen (aan Zee), u bent snel op belangrijke N-wegen en de A9, heel aangenaam en toch centraal gesitueerd dus!

De ligging is charmant en uniek, het huis is goed onderhouden en ingedeeld met prettige leefruimten, waaronder een genoeglijke living met daarin genoeg plek voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek, er is een separate keuken- en bijkeuken, er zijn drie slaapkamers en er is plenty bergruimte, waaronder op de eerste etage, op zolder en in de garage.

Op verschillende punten vanuit de woning en vanzelfsprekend ook vanuit de tuin is er een fraai en rustgevend zicht op het water, achter is er veel privacy en plek om een bootje aan te leggen alsook het mogelijk is om volledig rond de woning te lopen. Aan de voorkant is er een ruime oprit waardoor parkeren op eigen grond, evenals in de garage tot de mogelijkheden behoort.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de interessante mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1986
Perceelgrootte
370 m²
Woonoppervlakte
143 m²
Inhoud
510 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2010
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie