Van Galenstraat 38

Verkocht

Van Galenstraat 38

1782 EW

Den Helder

Bouwjaar

1900

Perceel

92 m²

Woning

130 m²

Slaapkamers

4

Zoekers naar een ruime woning opgelet (ca. 130m²)! In een van de meest authentieke straatjes van Den Helder, de Van Galenstraat, staat deze woning met onder andere een royale living en keuken op de begane grond en vier slaapkamers alsook een badkamer die verdeeld zijn over maar liefst twee etages!  

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereikt u met ongeveer tien fietsminuten.

Een bijkomend voordeel van wonen op een centrale plek als deze is dat het op korte afstand voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van een centrum van een middelgrote stad en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling, de goede afmetingen en de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1900
Perceelgrootte
92 m²
Woonoppervlakte
130 m²
Inhoud
435 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie