Coltof Makelaardij &
 Partners

Van Galenstraat 45

Verkocht

Van Galenstraat 45

1782 ET

Den Helder

Bouwjaar

1914

Perceel

83 m²

Woning

84 m²

Slaapkamers

3

Aan de originele Van Galenstraat, gunstig en toch rustig gesitueerd aan de rand van het stadhart, staat dit degelijke huis met energielabel C. Door de keurige voorgevel en mede door zijn betonnen begane grondvloer, goed formaat living, ruime keuken en onder andere gezien het gegeven dat niet alleen drie slaapkamers, maar ook de badkamer op de etage gelegen zijn heeft het een fijne basis om de woning op je eigen smaak te maken. Zo ligt er bijvoorbeeld onder het tapijt in de woonkamer een leuke parketvloer. Deze (laten) opknappen zou zeker de moeite lonen!

De achterkant is recht opgetrokken, zodoende is er op de etage ruimte ontstaan voor het doordacht kunnen indelen daarvan, dit zoals je kan zien op de plattegronden.

De buitenruimte is achterom bereikbaar en is zeer geschikt om met mooi weer lekker in te vertoeven. Hij ligt onder meer fijn beschut, in de stad met de meeste zonuren van Nederland is dat natuurlijk niet verkeerd!

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals de Van Galenstraat, prettig en rustig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je in een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1914
Perceelgrootte
83 m²
Woonoppervlakte
84 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2003
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie