Van Galenstraat 56

Verkocht

Van Galenstraat 56

1782 EX

Den Helder

Bouwjaar

1910

Perceel

88 m²

Woning

91 m²

Slaapkamers

3

Sfeervoller en gaver zijn ze er voor zoekers naar dergelijke huizen en in deze categorie vrijwel nooit!

De charmante gevel vol details en de daarin aangebrachte originele grote ramen met sierluiken zijn een passende voorbode op wat voor moois er achter deze gevel schuil gaat, de ambiance is echt te gek!

De riante woonkamer met hoog plafond is gewoonweg magnifiek. Er is daarin plenty ruimte voor bijvoorbeeld een lekkere bank met daarnaast een fauteuil, maar ook voor een grote eettafel is er ter hoogte van de openslaande tuindeuren genoeg plaats. Na de eethoek volgt de trendy keuken uit 2016, een extra ruimte c.q. hal, toilet uit 2019 en bijzonder praktische bijkeuken volgen daarna.

Op de eveneens ruime etage zijn er niet alleen drie fijne slaapkamers, maar ook een heel knappe badkamer uit 2019. De achtertuin is beschut, maar ook goed gesitueerd op de zon. De overkapping aldaar is gezellig, de berging en toegang tot de steeg zijn functioneel in het dagelijks gebruik.

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals de Van Galenstraat, prettig en rustig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u in een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
88 m²
Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2016
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie