Van Hogendorpstraat 31

Verkocht

Van Hogendorpstraat 31

1781 SN

Den Helder

Bouwjaar

1915

Perceel

86 m²

Woning

89 m²

Slaapkamers

Welkom, dat voel jij je al snel als je deze woning bezoekt! Fijne bijkomstigheden zijn onder andere dat behoudens de kozijnen aan de achterkant op de etage alle kozijnen en deuren zijn vervangen voor kunststofuitvoeringen v.v. thermopane beglazing. Overzichtelijk is er hout toegepast, maar ook Trespa. De begane grondvloer is in de basis een samenstelling van hout en beton, het voelt massief aan. In de woonkamer is er genoeg plek voor het leuk opstellen van een zit- en eethoek, de keuken is ruim, er is een praktische bijkeuken en niet in de laatste plaats tref je op de etage drie slaapkamers een ruime voorraadkast en heel prettig de badkamer, onder meer voorzien van toilet, douche, wastafelmeubel, spiegelkast en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een welgevormd straatje zoals deze, niet ver van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar en Albert Heijn dichtbij), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1915
Perceelgrootte
86 m²
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie