Van Hogendorpstraat 43

Verkocht

Van Hogendorpstraat 43

1781 SP

Den Helder

Bouwjaar

1918

Perceel

103 m²

Woning

94 m²

Slaapkamers

3

Dat een huis uit 1918 ook opvallend degelijk kan zijn, bewijst dit huis waar de eigenaren maar liefst 44 jaar met veel plezier hebben gewoond. Zo is de begane grond voor het grootste deel uitgevoerd in beton met daar vloerverwarming in verwerkt, de kozijnen zijn van hardhout of kunststof gevuld met dubbelglas, er zijn tien zonnepanelen geplaatst en voor eind oktober 2021 wordt de voorgevel gestraald, voorzien van nieuw voegwerk en daarna geïmpregneerd. Alles bij elkaar genomen heeft de basis ervoor gezorgd dat het huis energielabel-c heeft gekregen en krijgt de voorgevel dus een mooie oppepper en zal dan nog expressiever zijn.

Of het nu om de woonkamer, keuken of de drie slaapkamers gaat, de woonruimte is ruim van opzet. Heel praktisch is onder andere de schuur, maar ook de zolder die met een vaste trap bereikbaar is. Natuurlijk is niet alles nieuw, maar wij denken dat je het huis tamelijk eenvoudig goed op eigen smaak kan brengen door bijvoorbeeld laminaat of pvc op de begane grond te leggen, iets dat prima kan over de huidige tegels. Op die manier geef je de woonkamer en keuken gelijk een eigen gewenst karakter, iets dat absoluut geen must is, want misschien bent u wel gek van tegels!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een welgevormd straatje zoals deze, niet ver van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar en Albert Heijn dichtbij), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de in het oog springende goede ruimtes en het pluspunt van de vaste trap naar zolder!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1918
Perceelgrootte
103 m²
Woonoppervlakte
94 m²
Inhoud
Schuur/berging
14 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2009
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie