Van Hogendorpstraat 45

Verkocht

Van Hogendorpstraat 45

1781 SP

Den Helder

Bouwjaar

1918

Perceel

102 m²

Woning

87 m²

Slaapkamers

3

Dit soort sfeervolle huizen met authentieke voorgevels zijn al jaren super trendy & hip, hebben opvallend veel ruimte, hoge plafonds en daardoor prettige vertrekken. Kortom: Het zijn heel fijne huizen om in te wonen, zeker als ze zo leuk zijn als deze!

Het ruime en prettig ingedeelde huis heeft een mooie living met aansluitend een gezellige alsook complete keuken, er zijn drie mooie slaapkamers, er is een aangename badkamer, een separaat toilet en onder andere een beste achtertuin, een heel aantrekkelijke woning dachten wij zo!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt én Den Helder steeds meer in trek, kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals de Van Hogendorpstraat, prettig nabij het centrum gelegen behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u in een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea aldaar. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook zomaar moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1918
Perceelgrootte
102 m²
Woonoppervlakte
87 m²
Inhoud
Schuur/berging
5,5 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2003
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie