Van Hogendorpstraat 56

Verkocht

Van Hogendorpstraat 56

1781 ST

Den Helder

Bouwjaar

1916

Perceel

93 m²

Woning

113 m²

Slaapkamers

3

Wanneer mooi en sfeervol bij elkaar komen, dan wordt je snel verliefd op een huis!

Ingeval er ook nog eens opvallend veel ruimte in de woning zit, er kwaliteitsproducten zijn toegepast, er gave authentieke details van begin 1900 bewaard zijn gebleven, de voor dit soort objecten de o zo belangrijke voorgevel echt prachtig is, als vloer en wandafwerking bekwaam op elkaar zijn afgestemd, indien keuken, badkamer en toilet al eigentijds en fraai zijn, er op de etages drie uitstekende slaapkamers en de badkamer te vinden zijn, de achtertuin goed gesitueerd alsook gezellig is en het energielabel A heeft gekregen, dan spreken wij van een heel tof huis! Misschien wel de mooiste van de buurt?

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een welgevormd straatje zoals deze, niet ver van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar en Albert Heijn dichtbij), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de fantastische indeling met voor- en achterkamer, op de ruimtes die na de keuken volgen en op de verdeling van ruimtes op de etages.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1916
Perceelgrootte
93 m²
Woonoppervlakte
113 m²
Inhoud
Schuur/berging
6 m²
Garage
Energielabel
A
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2006
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie