Van Limburg Stirumstraat 13

Verkocht

Van Limburg Stirumstraat 13

1781 VA

Den Helder

Bouwjaar

1923

Perceel

70 m²

Woning

78 m²

Slaapkamers

3

Deze recht opgetrokken woning met knappe voor- en achtergevel mag beslist als gezellig bestempeld worden en door de verschillende pluspunten ook als heel fijn in het dagelijks gebruik. Dit komt mede door de aanbouw voorzien van glazen dak en een schuifpui, hierdoor is er een riante, fantastische en daglichtvolle woonkamer ontstaan. Door de betonvloer op de begane grond, door de badkamer met toilet op de etage, door de aanwezigheid van twee (mogelijk 3) slaapkamers en niet in de laatste plaats door de plezierige buitenplaats is dit huis een hele interessante optie voor verschillende woningzoekers!

De locatie is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart en u bent ook zomaar in stadsdeel de Schooten of moeiteloos “de stad” uit. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, restaurants, maar ook het centraal station is nabij. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het is een fantastische stad om in te wonen!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de interessante mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1923
Perceelgrootte
70 m²
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie