Van Limburg Stirumstraat 3

Verkocht

Van Limburg Stirumstraat 3

1781 VA

Den Helder

Bouwjaar

1923

Perceel

72 m²

Woning

56 m²

Slaapkamers

2

Let op! Dit betreft een object dat in verhuurde staat wordt aangeboden!

Dit eenvoudige huisje betreft (voor de toekomst) een zogenaamde opknapper die duidelijk aangepakt moet worden door iemand die kan beschikken over verschillende vrienden met twee rechterhanden of die de financiële ruimte heeft dit te laten doen door professionals. Afgezien daarvan heb je sowieso budget nodig, maar wij gaan ervan uit dat elke euro die in het verbeteren of verduurzamen wordt gestoken alleen maar een waardevermeerdering zal zijn.

Onderdelen die onder meer aangepakt moeten worden zijn:

  • De begane grondvloer;
  • Dak en dakkapel;
  • De keuken;
  • De badkamer;
  • De gevels en kozijnen;
  • Elektra en mogelijk bedrading;
  • Mogelijk leidingen en afvoeren.

Vanzelfsprekend bent u er niet alleen maar als bovenstaande punten zijn aangepakt, vaak komt er wel meer bij kijken en dient er afgewerkt te worden. Het object wordt overigens al geruime tijd aan dezelfde huurder verhuurt, het is derhalve gewoon bewoond.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder op de mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1923
Perceelgrootte
72 m²
Woonoppervlakte
56 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie