Vijzelstraat 76

Verkocht

Vijzelstraat 76

1781 TT

Den Helder

Bouwjaar

1980

Perceel

133 m²

Woning

77 m²

Slaapkamers

3

Op een opvallend grote kavel van 133m², staat deze uitgebouwde woning uit 1980 met riante berging. De living is door de uitbreiding lekker ruim geworden, er is daarin ruimschoots plek voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek. Bovendien zijn er op de etage drie prima slaapkamers doordat de voor- en achtergevel beide recht zijn. De moderne hoogglans keuken komt uit 2020 en is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. De badkamer is heel praktisch gesitueerd op de etage en ingericht met een douche, wastafel met meubel en heel fijn met een toilet.

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een gezellig en autovrij straatje zoals deze, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar om de hoek), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de goede indeling, de ruimte, de aanbouw en grote berging!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1980
Perceelgrootte
133 m²
Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
Schuur/berging
23 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2005
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie