Visstraat 39

Verkocht

Visstraat 39

1781 CL

Den Helder

Bouwjaar

1931

Perceel

88 m²

Woning

80 m²

Slaapkamers

2

Woningzoekers in deze categorie opgelet, dit is namelijk echt een toppertje!
De locatie is rustig, aan de 
voorkant zelfs autovrij. Het is er daarom doorgaans veel stiller, maar ook veel veiliger voor kinderen dan gemiddeld. En ondanks dat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij gaat, ligt het steeds mooier wordende stadshart met al zijn faciliteiten toch dichtbij.

De basis van de woning is onder anderen een betonvloer op de begane grond met daarop een leuke trendy vloerafwerking. De living is mede door de aanbouw ruim van opzet, hierdoor zijn er plenty mogelijkheden voor het sfeervol en ruimtelijk inrichten van dit vertrek. De open keuken is gezellig en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, ladekoelkast, combi-oven en van een compacte vaatwasser. Ook is er op de begane grond een modern toilet met fonteintje alsook een heel handige bijkeuken. Op de etage zijn er twee fijne slaapkamers, maar heel prettig en praktisch is daar ook de badkamer voorzien van douche met glazenscherm, wastafelmeubel, badkamerspiegel en toilet gecreëerd, ramen voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie zijn er naast een badkamerventilator ook.

De ligging van de achtertuin is perfect, namelijk gericht op het zuidwesten. De schuren zijn zoals u kunt zien op de foto’s niet alleen heel functioneel, maar kunnen ook heel vermakelijk zijn!

De naaste omgeving voorziet u ook nog eens in alle gewenste voorzieningen. Zo zijn er o.a. verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen, sportaccommodaties en een bioscoop, “een uitstekende combinatie” lijkt ons!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling en afmetingen!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1931
Perceelgrootte
88 m²
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
288 m³
Schuur/berging
12 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2009
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie