Coltof Makelaardij &
 Partners

Vliestroomlaan 16

Verkocht

Vliestroomlaan 16

1784 BB

Den Helder

Bouwjaar

1967

Perceel

871 m²

Woning

253 m²

Slaapkamers

2

Deze mediterrane villa is een semi-bungalow met een verrassende en royale indeling die uitgestrekt is over de enorme begane grond en het buitengewone souterrain!

Vanuit de hal is er enkel een trapje naar twee slaapkamers en de badkamer. De enige andere trap gaat uiteraard naar het souterrain c.q. kelder- en garage. Andere ruimtes zijn de entree, dit is een soort wintertuin, daarna volgt de hal (het centrum van de bungalow) met aansluitend de eerdergenoemde slaapkamers, de badkamer, een gastentoilet, de woonkamer die verdeeld is middels een glazen pui voorzien van een deur, de keuken, een kamer die heden in gebruik is als kantoor, er is een sauna/relaxruimte voorzien van Finse sauna en douche/stoomcabine, er is een souterrain dat onderverdeeld is in een opslagruimte en garage en er zijn verschillende buitenruimtes, waaronder de flinke tuin en het markante balkon aan de voorkant.

Het object met zijn mediterrane uitstraling had in Nederland niet gunstiger gelegen kunnen zijn dan in de stad met de meeste zonuren van het land, op enkele wandelminuten van het prachtige duingebied en het strand rond Den Helder en Huisduinen en evenzo dichtbij de faciliteiten van het winkelgebied “Marsdiep”, maar ook die van het centrum, want zelfs daar bent u vanaf deze locatie in enkele fietsminuten.

Het object wordt u op zo’n manier aangeboden dat het desgewenst zelf op smaak gemaakt kan worden, het is al bijzonder, staat op een mooi perceel van maar liefst 871m², heeft heel veel toekomstpotentie en is voor verschillende zoekers in de woningmarkt bijzonder interessant.

Dergelijk riante semi-bungalows zijn zeldzaam, u moet het bij mogelijke interesse in ieder geval echt zelf komen beleven. Vanzelfsprekend geven wij u met alle plezier een uitgebreide rondleiding!

Voor de indeling verwijzen wij u beleeft naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende, toch speelse indeling en de ruim bemeten ruimtes!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1967
Perceelgrootte
871 m²
Woonoppervlakte
253 m²
Inhoud
1331 m³
Schuur/berging
73 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie