Coltof Makelaardij &
 Partners

Vogelzand 3115

Verkocht

Vogelzand 3115

1788 MA

Julianadorp

Bouwjaar

1979

Perceel

772 m²

Woning

189 m²

Slaapkamers

5

Gesitueerd op een mooie kavel van maar liefst 772m² staat in het groene, fijne en plezierige Vogelzand dit interessante huis met inpandige garage en gezellige serre!

Het beschikt absoluut over het vrijstaande gevoel, want het is alleen maar geschakeld middels een stukje van de garage, de riante voor, zij- en achtertuin versterken deze ervaring alleen maar! Het betreft in de basis een bijzonder degelijke en robuuste woning die bijvoorbeeld buitenom altijd keurig zijn aandacht heeft gehad en zelfs is voorzien van twaalf zonnepanelen. Binnenhuis is de uitvoering netjes, schoon, eenvoudig en op de meeste punten gedateerd, iets dat het object in onze ogen juist aantrekkelijk maakt, zo kun je het nu mooi helemaal zelf op smaak (laten) maken!

Het huis omvat onder andere een goede indeling met daarin desgewenst ruimte voor aanpassingen, wij nemen die graag ter plaatse met je door. Het woon-en zitgedeelte met open keuken is in s-vorm met daarbij royaal plek voor het opstellen van de meubels, de zichtlijnen op de kavel en de omgeving zijn hiervandaan overigens ook opvallend goed. Vanuit de keuken betreed je bijvoorbeeld ook de praktische bijkeuken en opvolgend is er toegang tot de inpandige garage. Levensloopbestendig is het object ook al, zo is er op de begane grond een goede slaapkamer met aansluitend een badkamer en-suite met toilet. Naar de etage ga je via de riante hal/entree, waar naast de meterkast en een toilet ook de trapopgang is.

Op de etage vind je naast vier fijne slaapkamers ook een badkamer met toilet en aan de overkant daarvan een knap ingebouwde Finse sauna.

De voor, zij- en achtertuin zijn efficiënt met veel groen (zorgend voor privacy) en onder andere met een bescheiden vijver en een tuinhuisje ingericht.

De locatie is ook heel prettig, namelijk op wandel- en fietsafstand van vele gewenste voorzieningen, zoals winkelcentrum de Riepel, winkelcentrum Dorperweerth, restaurants en verschillende scholen, kinderopvang en Het Junior College. Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder en Schagen en laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand en zee.

Kortom: Dit aantrekkelijke object op maar liefst 772m² eigen grond biedt talrijke toekomstmogelijkheden en zal naar wij verwachten de nieuwe bewoners veel woongenot gaan bezorgen, het is namelijk ook een heel fijne plek! De gebruiksoppervlakte 189m² inclusief garage (gemeten conform NEN 2580) biedt ook veel perspectief, een mooie uitdaging om helemaal naar je eigen hand te zetten!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de originele, maar nog steeds uitstekende indeling met aanpassingsmogelijkheden, op de slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond, op de royale living en op de vier slaapkamers op de etage en de badkamer en sauna aldaar.

Bijzonderheden:

 • Verwarming is er middels heteluchtverwarming (ca. 25 jaar oud), warmwater is er middels een geiser.
 • De uitstekende locatie waar de woning staat.
 • De ruime hal/entree.
 • De gashaard in de woonkamer.
 • De ruime living met desgewenst aanpassingsmogelijkheden voor wat betreft gebruik en indeling.
 • De serre die je middels openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer bereikt.
 • De slaapkamer met badkamer en-suite op de begane grond (levensloopbestendig) en de vier slaapkamers op de etage (er zijn dus vijf slaapkamers in totaal).
 • De badkamer op de etage met aan de overkant daarvan een knap ingebouwde Finse sauna.
 • Zowel de badkamer op de begane grond als de badkamer op de etage zijn onder andere uitgevoerd met een toilet. Tezamen met het toilet in de hal/entree zijn er zodoende drie toiletten.
 • Volop bergruimte is er onder andere in de inpandige garage.
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College treft u in de directe omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Geschakelde woning
Bouwjaar
1979
Perceelgrootte
772 m²
Woonoppervlakte
189 m²
Inhoud
610 m³
Schuur/berging
5 m²
Garage
Inpandig
Energielabel
C
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
CV-ketel
Geiser
Zonnepanelen
12 stuks
Parkeren
Op eigen terrein

Locatie

De locatie is ook heel prettig, namelijk op wandel- en fietsafstand van vele gewenste voorzieningen, zoals winkelcentrum de Riepel, winkelcentrum Dorperweerth, restaurants en verschillende scholen, kinderopvang en Het Junior College. Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder en Schagen en laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand en zee.