Waterkeringsweg 16

Verkocht

Waterkeringsweg 16

1785 HV

Den Helder

Bouwjaar

1967

Perceel

279 m²

Woning

108 m²

Slaapkamers

4

In de aantrekkelijke wijk De Schooten staat deze leuke hoekwoning met vrij uitzicht en op een grote kavel van 279m². Het huis is overduidelijk goed verzorgd en beschikt over een fijne indeling en degelijke basis, waaronder een betonvloer op de begane grond en eerste etage. Fijne bijkomstigheden zijn de prettige doorzon woonkamer, keurige keuken, vier slaapkamers (waarvan één op zolder en drie met inbouwkasten) en een degelijke badkamer. De achtertuin is op het zuiden gesitueerd met achterin een geweldige schuur voorzien van openslaande deuren, een fantastische ruimte voor iemand die knap zijn spullen, bijvoorbeeld een motor, wil stallen. Een zogenaamde man- of woman cave kun je er uiteraard ook van maken. In alle jaargetijden kun je het er aangenaam maken; in het voor- en naseizoen met de deuren open is het te gebruiken als gezellige overkapping.

Het huis staat in een uitstekend gedeelte van de wijk De Schooten, vlakbij het Schooterduinpark, prettig centraal gelegen nabij verschillende uitvalswegen, bijvoorbeeld station Den Helder Zuid is op enkele minuten lopen, de N9 bereik je met de auto even snel. Winkelcentrum Schooten Plaza en Winkelgebied Ravelijncenter bieden een gevarieerd aanbod. Winkels en onder andere sportscholen alsmede het Helderse Stadshart met al zijn faciliteiten zijn ook in no time bereikbaar.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de goede indeling, de vaste trap naar zolder en op de geweldige ruime en kwalitatief hoogwaardige schuren.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1967
Perceelgrootte
279 m²
Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
Schuur/berging
29 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie