Coltof Makelaardij &
 Partners

Westerduinweg 12

Verkocht

Westerduinweg 12

1755 LE

Petten

Bouwjaar

1905

Perceel

1380 m²

Woning

181 m²

Slaapkamers

Geweldig gesitueerd met uitzicht op de kenmerkende dijk en duinen van Petten en toch liggend in het zilte platteland rond badplaats Petten mogen wij u deze twee-onder-één kap boerderij presenteren, een interessant object voor eenieder die altijd al de wens heeft gehad om zo te kunnen wonen!

De beide delen van de boerderij worden tegelijk aangeboden en kunnen zodoende ook door één gegadigde gekocht worden, het is dan ook een aantrekkelijk object voor geïnteresseerden die de complete boerderij met toebehoren in eigendom zouden willen hebben. Voor wie aan één van de riante twee-onder-één kap boerderijen genoeg heeft is het vanzelfsprekend ook een heel interessant object. Voor vragen hieromtrent en voor wat betreft de beschikbaarheid staan wij u vanzelfsprekend met alle plezier te woord.

Naast dat de boerderij door onder anderen het al aanwezig zijn van een paardenbak geschikt is als paardenobject, zou een Bed & Breakfast op deze locatie beslist niet misstaan, maar er kan natuurlijk ook gekozen worden om er louter te gaan wonen. Op dit moment is het object in gebruik als zorg/opvanglocatie.

Met direct aan de overkant het Pettemerbos en daaraan grenzend het duinengebied en het prachtige strand is het gelijk ook een fantastisch gebied om voor mens of bijvoorbeeld paard de benen in te strekken. Je kunt er uren in wandelen, ontspannen of juist actief sporten, het is er ook nog eens gevuld met heerlijk frisse zeelucht.

Binnen zijn er tal van mogelijkheden. Zo is de huidige indeling van de begane grond in twee delen opgesplitst, zijn er twee woonkamers, twee keukens en zijn er in de boerderij twee badkamers, waarvan één op de begane grond. Verdeeld over de etage en zolder zijn er vijf slaapkamers aanwezig. De indeling is overigens eenvoudig aan te passen naar persoonlijke wensen. De rustieke, landelijke sfeer van een stolpboerderij komt in verschillende details terug, waaronder in het houten vierkant dat op verschillende plekken in beeld verschijnt alsook in de balken en de raamkozijnen.

U vindt deze twee-onder-één kap boerderij aan de rand van Petten dat een bedrijvig (sport)verenigingsleven kent en waar verschillende dagelijkse voorzieningen voorhanden zijn zoals een basisschool, een kinderdagverblijf, een supermarkt, restaurants, een gezellige strandtent en openbaar vervoer in de vorm van opstappunten t.b.v. een busverbinding. Door de ligging bent u vlot in Schagen, Callantsoog, Schoorl, Bergen en bijvoorbeeld Alkmaar, allemaal bereikbaar binnen ca. 15 autominuten.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de vriendelijke indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1905
Perceelgrootte
1380 m²
Woonoppervlakte
181 m²
Inhoud
561 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie