Coltof Makelaardij &
 Partners

Westerduinweg 12A

Verkocht

Westerduinweg 12A

1755 LE

Petten

Bouwjaar

1905

Perceel

3120 m²

Woning

192 m²

Slaapkamers

Deze stoere rietgedekte twee-onder-één kap boerderij is gewoonweg heel erg gezellig en bijzonder fijn gesitueerd in het zilte platteland rond badplaats Petten. Hier kunt u idyllisch landelijk wonen, met alle denkbare pluspunten van leven aan het strand. Aan de overkant van het perceel vindt u aaneengesloten duin, bos, heideveldjes en vanzelfsprekend een oneindig strand én dat met Schagen, Callantsoog, Schoorl, Bergen en Alkmaar allemaal bereikbaar met niet meer dan 15 autominuten!

De beide delen van de boerderij worden tegelijk aangeboden en kunnen zodoende ook door één gegadigde gekocht worden, het is dan ook een aantrekkelijk object voor geïnteresseerden die de complete boerderij met toebehoren in eigendom zouden willen hebben. Voor wie aan één van de riante twee-onder-één kap boerderijen genoeg heeft is het vanzelfsprekend ook een heel interessant object. Voor vragen hieromtrent en voor wat betreft de beschikbaarheid staan wij u vanzelfsprekend met alle plezier te woord.

Ook dit deel van de boerderij is uitermate geschikt als paardenobject, maar als u er alleen maar wil wonen, of het enkel bij wat kipjes en een hartelijke hond wil houden blijft het ook een mooie en bijzondere gelegenheid!

Met direct aan de overkant het Pettemerbos en daaraan grenzend het duinengebied en het prachtige strand is het gelijk ook een fantastisch gebied om voor mens of bijvoorbeeld paard de benen in te strekken. Je kunt er uren in wandelen, ontspannen of juist actief sporten, het is er ook nog eens gevuld met heerlijk frisse zeelucht.

Binnen zijn legio mogelijkheden en details. Zo is er een sfeervolle living met warme houten vloer, charmante schouw en houtkachel, leuke keuken in knusse warmhartige hoek en zijn er onder anderen twee slaapkamers en een badkamer op de etage alsook een zolder (slaap)kamer. De authentieke sfeer van een stolpboerderij komt in verschillende details terug, waaronder in het houten vierkant dat op verschillende plekken in beeld verschijnt alsook in de balken, in de raamkozijnen, er is zelfs glas in lood.

U vindt deze twee-onder-één kap boerderij aan de rand van Petten dat een bedrijvig (sport)verenigingsleven kent en waar verschillende dagelijkse voorzieningen voorhanden zijn zoals een basisschool, een kinderdagverblijf, een supermarkt, restaurants, een gezellige strandtent en openbaar vervoer in de vorm van opstappunten t.b.v. een busverbinding. Door de ligging bent u vlot in Schagen, Callantsoog, Schoorl, Bergen en bijvoorbeeld Alkmaar, allemaal bereikbaar binnen ca. 15 autominuten.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de vriendelijke indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1905
Perceelgrootte
3120 m²
Woonoppervlakte
192 m²
Inhoud
596 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2010
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie