Westgracht 31

Verkocht

Westgracht 31

1781 NE

Den Helder

Bouwjaar

1895

Perceel

124 m²

Woning

115 m²

Slaapkamers

3

Deze fraaie grachtenwoning met aanbouw staat aan de geliefde en mooie Westgracht, een locatie die goed en prettig gesitueerd is nabij de fijne voorzieningen van het steeds prachtiger wordende stadshart en toch gaat de bescheiden drukte van “de stad” hier aan u voorbij.

Met plaatsvervangende trots willen wij vermelden dat je zowel rondom als binnen in de woning kunt zien dat het een huis betreft van een ambachtelijke timmerman, het ziet er namelijk allemaal piekfijn uit, heel prettig voor de nieuwe bewoners dachten wij zo! De vloeren, wanden, keuken, badkamer, het toilet, de berging, de achtertuin en het dakterras, allemaal is het even mooi en zo gemaakt en gecreëerd door de eigenaren dat de basis is gelegd voor jarenlang woonplezier, een gouden kans dus voor woningzoekers!

De indeling is gezellig, charmant en ook praktisch, iets dat onder anderen ook van de woonkamer, keuken, bijkeuken, eerste etage, zolder en berging gezegd mag worden.
De knappe en tijdloze keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vriezer. De lichtkoepel alsmede de openslaande tuindeuren maken in de aanbouw het keukengedeelte compleet. De badkamer is ingericht met een regen- en handdouche, wastafelmeubel, badkamerspiegel, planchet, badkamerkast, toilet en is voorzien van ventilatie.

De drie slaapkamers waarvan er één op de zolder gelegen is mogen als ruim en aangenaam bestempeld worden alsook er is plenty inpandige bergruimte is.

De berging achter de woning met ontsluiting aan de Molenstraat is fijn in gebruik en kan zelfs verwarmd worden middels een houtkachel. Door de openslaande deuren in de berging is deze ook nog eens heel geschikt voor bijvoorbeeld motorrijders.

De achtertuin en het dakterras zijn gunstig gelegen en er is dan ook rijkelijk zon in zomerse tijden!

Vanuit de woning is er een mooi en rustig uitzicht over het water van de gracht en zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen, de vernieuwde Beatrixstraat, de prachtige bibliotheek en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor vindt u allemaal op loopafstand. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de interessante mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1895
Perceelgrootte
124 m²
Woonoppervlakte
115 m²
Inhoud
Schuur/berging
15 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie