Weststraat 88B

Verkocht

Weststraat 88B

1781 BX

Den Helder

Bouwjaar

1950

Perceel

186 m²

Woning

144 m²

Slaapkamers

Op een markante locatie staat dit riante herenhuis met erachter een royale loods, een heel interessant object als je bijvoorbeeld bedrijfs- of hobbymatig een loods met hoge- en brede inrit goed kan gebruiken. In het huis vindt je door de twee toegepaste dakkapellen maar liefst 6 slaapkamers, de andere ruimtes zijn veelal ook ruim van opzet evenals er nog verschillende indelingsmogelijkheden zijn, de keuken bij de woonkamer betrekken bijvoorbeeld! De indeling van de loods kan desgewenst en met eenvoudige ingrepen ook aangepast worden, onder andere kan de voormalig indeling weer worden teruggebracht, toen was het nagenoeg één grote ruimte.

Verscheidene authentieke details zijn gelukkig bewaard gebleven, dat is aan de voorgevel met de in het oog springende erker, het kozijnen- en glaswerk (o.a. glas in lood) en aan de statige voordeur goed te zien. De uitvoering is op enkele punten aan modernisering toe, evenals er waarneembaar aandacht nodig is ten opzichte van onderhoud.

Het riante herenhuis staat ook nog eens op een locatie met meerwaarde, namelijk om de hoek van de vernieuwde Beatrixstraat, tevens gelegen op een goede positie aan de Weststraat alsmede achter het huis zich de bijbehorende loods aan de Keizersgracht bevindt. Vanuit het huis is er uitzicht over het water op Willemsoord waar u naast vele leuke restaurants, een bioscoop en enkele musea ook ons makelaarskantoor vindt. Je kijkt er o.a. uit op de Flaneerkade, op de museumschepen alsmede richting theater “de Kampanje”.
De beste bibliotheek van de wereld (2018) staat letterlijk op steenworp afstand en vele gewenste voorzieningen zoals u die in een stadshart mag verwachten zijn binnen handbereik. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1950
Perceelgrootte
186 m²
Woonoppervlakte
144 m²
Inhoud
Schuur/berging
131 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie