Wierbalg 1929

Verkocht

Wierbalg 1929

1788 TB

Julianadorp

Bouwjaar

1986

Perceel

128 m²

Woning

103 m²

Slaapkamers

2

Ooh…ooh, wat is deze leuk! Dit gezellige en fijne huis met maar liefst twee dakkapellen en daardoor vier goede slaapkamers heeft ook een uitstekende living met daarin ruimschoots plek voor het sfeervol opstellen van het zit- en eetgedeelte, de keuken is tijdloos, afgewerkt met een natuurstenenblad en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. De badkamer is ingericht met een bad/douchecombinatie voorzien van glazenwand, wastafelmeubel, toilet, spiegelkast, planchet, designradiator en een raam voor het gewenste daglicht en ventilatie.

Deze zogenoemde buitenkans staat in een van de meest geliefde delen van Julianadorp, namelijk in de (kind)vriendelijke wijk Wierbalg die zich onder andere kenmerkt in de ruime opzet en de verscheidenheid van woningen waardoor deze speels en rustig is. Bovendien ligt het huis heel rustig aan een straatje waar enkel bestemmingsverkeer komt en is er onder anderen vanuit de woonkamer zicht is op een groot groen (speel)veld.

Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen heel prettig binnen handbereik, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede en fijne indeling alsmede op de ruimte die ontstaan is door plaatsing van de twee dakkapellen!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1986
Perceelgrootte
128 m²
Woonoppervlakte
103 m²
Inhoud
Schuur/berging
13 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2000
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie