Wierbalg 1971

Verkocht

Wierbalg 1971

1788 TD

Julianadorp

Bouwjaar

1985

Perceel

128 m²

Woning

109 m²

Slaapkamers

5

Deze buitenkans staat in een van de meest geliefde delen van Julianadorp, namelijk in de (kind)vriendelijke wijk Wierbalg die bekend staat om zijn ruime opzet en verscheidenheid aan woningen, waardoor deze opvallend speels en rustig is. Bovendien ligt het huis heel rustig aan een straatje waar enkel bestemmingsverkeer komt en ligt er schuin aan de overkant een groot groen (speel)veld.

Het solide- en goed ingedeelde huis beschikt over een uitstekende living met erker die alleen kenmerkend is voor de rij woningen waarin deze is gelegen en waarin je ruimschoots plek vindt voor het sfeervol opstellen van het zit- en eetgedeelte. De woonkamer gaat zoals je op de foto’s kunt zien vloeiend over op de tijdloze keuken, waarvandaan ter hoogte van de openslaande tuindeuren toegang is tot de bijkeuken, bijzonder praktisch en prettig in gebruik allemaal!

Doordat er maar liefst twee knappe dakkapellen op de zolderetage geplaatst zijn, beschikt de huidige indeling over vier slaapkamers die riant zijn verdeeld over de eerste- en zolderetage. Desgewenst kan middels een kleine ingreep op de eerste etage de oorspronkelijke indeling worden teruggebracht, waardoor er zelfs een vijfde slaapkamer ontstaat.

De achtertuin is buitengewoon goed gesitueerd op de middag- en avondzon, er staat een houten schuur en is achterom ook goed bereikbaar. De voortuin is netjes afgeschermd met een stenen hek en biedt door de bomen aldaar een stukje extra privacy.

Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen heel prettig binnen handbereik, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede en fijne indeling alsmede op de ruimte die ontstaan is door plaatsing van de twee dakkapellen!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1985
Perceelgrootte
128 m²
Woonoppervlakte
109 m²
Inhoud
Schuur/berging
8 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie