Coltof Makelaardij &
 Partners

Wijdenes Spaansweg 26

Verkocht

Wijdenes Spaansweg 26

1764 GL

Breezand

Bouwjaar

1935

Perceel

126 m²

Woning

116 m²

Slaapkamers

2

De sfeer in deze uitgebouwde en verrassende jaren-30 erkerwoning is fantastisch, gezellig warm en bovendien hip & trendy tegelijk! De living met daarin de bijpassende keuken is geweldig en er is plenty omvang om het ruimtelijk in te kunnen richten. Details daarbij zijn onder meer de erker, de vele (zij)ramen, de strakke afwerking die evenwichtig afgewisseld is met warme materialen zoals hout en de eikenhouten vloer. Al die punten tezamen maken de geliefde jaren-30 ambiance in deze ruimte compleet!

Verder vind je op de begane grond (heel praktisch) een royale entree/hal, een modern toilet, een echt lekkere badkamer, een bijkeuken met inbouwkast en een ruimte die heden als berging dient, maar ook gebruikt kan worden als slaapkamer.

Op de etage is de charme consequent doorgetrokken. Je treft hier de hoofdslaapkamer voorzien van een behoorlijke inbouwkast en een frans balkon alsmede er hiervandaan toegang is tot een heel leuk dakterras. Vanaf de overloop waar ook een inbouwkast is betreed je opvolgend twee kamers die met elkaar een dakkapel delen.

Buiten kun je op verschillende plekjes heerlijk zitten, waaronder in de voortuin en op het dakterras.

Het object staat in de woonkern van Breezand met rondom de prachtige polders van gemeente Hollands Kroon dat zich onderscheidt in ruimte en rust, een typisch landelijke omgeving. Breezand ligt daarin goed centraal gesitueerd ten opzichte van onder andere Anna Paulowna, Den Helder, Schagen en Hippolytushoef, maar door de ligging ook niet ver van de A7 en andere uitvalswegen. In het dorp zelf zijn er verschillende basisvoorzieningen, waaronder een supermarkt, verschillende basisscholen, kinderopvang alsook er een actief (sport)verenigingsleven is.

Kortom: Ga je voor sfeervol in een landelijke omgeving, met plaatsen als Anna Paulowna, Den Helder en Schagen allemaal te bereiken binnen twintig minuten autominuten, probeer dan snel een vrijblijvende bezichtiging met ons in te plannen!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden. Leuk in dit geval is de plattegronden naast de foto’s te houden, dan krijg je al een goede indruk van de ruimte en de mogelijkheden.

Bijzonderheden:

 • Indien gewenst zijn er vier slaapkamers te creëren.
 • De erker is voorzien van elektrisch bedienbare zonnescreens.
 • De entree bevindt zich onder een afdakje.
 • De meterkast die is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
 • Het keurige afwerkingsniveau.
 • De vloer in de woonkamer is in de basis van hout, net als de vloeren op de etage.
  De aanbouw die dateert van medio 2000 heeft een betonvloer als basis met daarin vloerverwarming verwerkt.
 • De vloerverwarming die aangelegd is op de begane grond, behalve in de woonkamer.
 • Het gezellige dakterras en voortuin.
 • De keuken is geheel in stijl van het huis en beschikt over van een Falcon Classic gasfornuis met twee ovens en een gril, over een afzuigkap, vaatwasser en koelkast.
 • De badkamer is onder andere ingericht met een inloopdouche, ligbad, groot wastafelmeubel, spiegel, designradiator en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht.
 • Er is een situatie omtrent recht van overpad van toepassing (je hebt als eigenaar van dit object het recht om te komen van- en te- gaan naar de openbare weg over het bestaande pad (rechts naast het huis). Op het pad mag je niet parkeren, je moet dit altijd vrijhouden. Ingeval er werkzaamheden dienen plaats te vinden aan de Wijdenes Spaansweg 26 en er daarvoor ruimte nodig is op het pad, dan dient de eigenaar van de Wijdenes Spaansweg 24 hiervoor ruimte te creëren. Het mogelijk onderhoud van dit pad komt voor een/derde voor rekening van de eigenaar van Wijdenes Spaansweg 26 te Breezand. Voornoemde is overigens een vrije samenvatting van de erfdienstbaarheden, die niet bijzonder ingewikkeld zijn, maar bij vragen hieromtrent kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.
 • Het object is landelijk en toch in de woonkern van Breezand gesitueerd, met de benodigde voorzieningen nabij in het dorp zelf alsook dichtbij bijvoorbeeld Anna Paulowna, Den Helder en Schagen.
 • Het dichtstbijzijnde treinstation vindt je in Anna Paulowna.
 • Basisscholen en kinderopvang zijn er in de nabijheid, net als winkels en supermarkten (een DekaMarkt in Breezand zelf).

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Geschakelde woning
Bouwjaar
1935
Perceelgrootte
126 m²
Woonoppervlakte
116 m²
Inhoud
440 m³
Schuur/berging
Inpandig m²
Garage
Energielabel
E
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Het object staat in de woonkern van Breezand met rondom de prachtige polders van gemeente Hollands Kroon dat zich onderscheidt in ruimte en rust, een typisch landelijke omgeving. Breezand ligt daarin goed centraal gesitueerd ten opzichte van onder andere Anna Paulowna, Den Helder, Schagen en Hippolytushoef, maar door de ligging ook niet ver van de A7 en andere uitvalswegen. In het dorp zelf zijn er verschillende basisvoorzieningen, waaronder een supermarkt, verschillende basisscholen, kinderopvang alsook er een actief (sport)verenigingsleven is.