Wilhelminastraat 39

Verkocht

Wilhelminastraat 39

1782 PN

Den Helder

Bouwjaar

1899

Perceel

97 m²

Woning

97 m²

Slaapkamers

3

Starters & woningzoekers opgelet!

Dit bijzonder vriendelijke huis met onder andere ruime woonkamer en keuken, drie slaapkamers en een badkamer (op de etage) voorzien van douche, toilet, wastafelmeubel en spiegelkast heeft op verschillende punten wat extra aandacht nodig, maar heeft daardoor gelijk super veel potentie voor de toekomst. En dat je sommige punten cosmetisch moet aanpakken en opfrissen, heeft direct als bijkomend voordeel dat je zonder concessies te doen je eigen stempel kan drukken op de uitvoering, de inrichting en mogelijk zelfs op energiebesparende aspecten!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de ruime woonkamer met aansluitend de keuken en niet in de laatste plaats op de uitstekend ingedeelde etage met daarin opgenomen drie slaapkamers en de badkamer (met toilet).

Bieden vanaf: € 124.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 124.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1899.
• De kavelgrootte meet 97m².
• De gebruiksoppervlakte meet circa 97m².
• Het dakterras meet circa 27m².
• Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
• Energielabel F.
• De cv-ketel dateert van 2002.
• De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
• Scholen, kinderopvang, het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen alsmede Willemsoord vindt u op loop- en fietsafstand.
• Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (met tien tot vijftien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
• Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 15 fietsminuten.
• Het betreft in zekere zin een zogenaamde opknapper die op verschillende punten aangepakt moet worden, het zou mooi zijn door iemand die zelf beschikt en of kan beschikken over verschillende familieleden en of vrienden die ook twee rechterhanden hebben of die de financiële ruimte heeft dit te laten doen door professionals. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Hoekwoning
Bouwjaar
1899
Perceelgrootte
97 m²
Woonoppervlakte
97 m²
Inhoud
338 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
F
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2002
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals de Wilhelminastraat, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je die in de omgeving van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft, is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.